Rusya'nın ekonomi gazetelerinden RBC'de ve Vedomosti'de ülkenin Türkiye'ye karşı uygulamaya koyacağı yaptırımlar eleştirildi.
Geniş kitlelere ulaşabilmek için medyayı etkin bir şekilde kullanan DAEŞ, Türkçe olarak yayınladığı Konstantiniyye isimli dergisinin yeni sayısında Türkiye'ye yönelik tehditlerde bulun
Ankara'da 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasıyla ilgili iddianame hazırlandı.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Rusya ile yapılan ithalat ve ihracattaki rakamları, başka ülkelerde de rahatlıkla yakalayabilecek çapta bir ülkeyiz. Ama biz gerginliği tırmand
NATO ve Avrupa Birliği yetkililerinin de aralarında bulunduğu askeri ve diplomatik kaynaklar, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin arka planını masaya yatırdı. K
Hazar Denizi'ndeki Güneşli petrol yatağı bünyesindeki 10. platformda yangın meydana geldi.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristler tarafından güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatılmak üzere rögara tuzaklanan bomba, vatandaşların dikkati sayesinde olası bir faciaya n
Diyarbakır’da sokağa çıkma yasağının olduğu Sur ilçesinde yoğun çatışmalar devam ediyor.
İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da şu saat itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 85'e çıktı.
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ukrayna ve Kırım'da yaşadığı başarısızlıklar; Suriye'de izlediği yanlış politikalardan kaynaklanan başarısızlıklarını Türkiye ile yaşanan gerilim �
IŞİD'in elinde on ay rehin kalan Fransız gazeteci Henin, hava saldırılarının IŞİD'in işine yaradığını, halkın saldırılar nedeniyle daha çok IŞİD'i desteklediğini bildirdi.
ABD'de meydana gelen ve 16 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı saldırı üzerine New York Post Gazetesi'nin attığı 'Müslüman Katiller' manşetine tepki yağdı.
İstanbul’daki ilk Türk şehitliği üzerine kurulan Nafi Baba Tekkesi’nin yenilenen binası, Boğaziçi Üniversitesi tarafından Bizans Araştırmaları Merkezi yapıldı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Devlet ve Girişim: Tunus için Yeni Ekonomik Vizyon Toplantısı'nda konuştu.
Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders 'Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz' dedi.