Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Ercan, katıldığı bir seminerde İstanbul'da beklenen deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında 'muhafazakarların sekülerleştiğini' iddia etti ve "CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam;
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Washington Post gazetesine, 'Dünya, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusu için hazırladığı planı desteklemeli' başlıklı bir makale kaleme aldı.
Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi adına Mısır Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada Türkiye'nin Suriye'de gerçekleştireceği askeri operasyon eleştirildi.
Milli Savunma Bakanlığı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekatı için hazırdır" dedi.
Beşiktaş'taki bir kafede başı örtülü kadın müşterilere söylediği iddia edilen sözlerle ilgili "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla hakkında dava açıla
Avrupa Parlamentosunun yeni Türkiye raportörü, İspanyol Nacho Sanchez Amor oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Zeljko Komsic, konseyin Boşnak üyesi Sefik Dzaferovic ve Sırp üyesi Milo
2019 Nobel Fizik Ödülü'nü Kanadalı James Peebles ile İsviçreli Michel Mayor ve Didier Queloz kazandı. 3 bilim insanının evrenle ilgili keşifleri "çığır açan" bulundu.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Silivri’de meydana gelen depremin ardından beş ilçede bulunan altı okulun, inceleme amacıyla boşaltılacağını açıkladı. Boşaltılan okullarda
ABD Başkanı Donald Trump: Birçok insan Türkiye'nin ABD'nin önemli bir ticari partneri olduğunu unutuyor
Suudi Arabistan’da Kral Selman bin Abdülaziz’in yakın koruması General Abdülaziz’in geçen ay öldürülmesinin ardından ortaya atılan iddialara bir yenisi eklendi.
IKBY eski başkanı Mesud Barzani, Türkiye'nin Suriye'de Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik olası operasyonuna ilişkin açıklamada bulundu.
Deniz Zeyrek: Kılıçdaroğlu, mütevazı bir siyasetçi olarak bu durumu önemsemeyebilir ama...
Türkiye'nin Suriye'de terör örgütlerine yönelik başlatacağı harekat öncesinde ABD'den de peş peşe açıklamalar geldi. Son dakika gelen bilgilere göre Pentagon: "Türkiye Suriye'de hava g�