Cameron, İngiliz Parlamentosu'nda komisyon başkanlarının oluşturduğu İrtibat Komisyonu üyelerinin Suriye'ye ilişkin sorularını yanıtladı.
İran, Basra Körfezi'nde ek koyduğu iki ABD gemisindeki 10 Amerikan askerini gözaltına aldı.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili taziyelerini iletti.
Bugün Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısının ardından Suriye'de Esed rejimine karşı Şam ve kırsalında mücadele eden İslam Ordusundan açıklama geldi.
Terör örgütü DAEŞ'e yönelik Ankara, Kilis, Şanlıurfa, Mersin ve Adana'da düzenlenen operasyonlarda 59 zanlı gözaltına alındı.
İran Devrim Muhafızları Komutanı, İran'la ortak hedefler doğrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduğunu açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul, Sultanahmet'teki saldırıyla ilgili, "O alanda 5-10 saniye öncesinde bazı insanlar durdurulup sorgulanmışlar" dedi.
Diyarbakır'a bağlı Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının geçici süreyle kaldırıldığı Çiftehan Sokak'a, etkisiz hale getirilen teröristlerin cenazelerini almak için giden HDP milletv
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanahmet'te 10 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı patlamanın Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olarak değerlendirildiğini açıkladı. Peki
Macaristan Ulusal Ekonomi Bakanı Varga, "Tarihi bir ana tanıklık ediyoruz çünkü Macaristan'da ilk defa Macar devletinin yönetimi altındaki bir okulda Türkçe seçmeli ders oldu" dedi.
İstanbul’da gerçekleşen intihar saldırıyla ilgili dünyanın dört bir yanından başsağlığı mesajları geldi. Başsağlığı dileyen ülkeler arasında ABD, Rusya ve Mısır var.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, cuma gününe kadar sürecek olan şiddetli rüzgarın Marmara Bölgesi’nde yerini kar yağışına bırakacağını bildirdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı taziyelerini sundu.
Suriye'de Rejim güçleri ve Hizbullah'ın kuşatması altındaki Madaya'ya insani yardım götürürken konvoya katılan BMMYK Suriye Temsilcisi Sajjad Malik, Madaya'daki insani dramı anlattı.
Peru, Sultanahmet'teki terör saldırısında bir vatandaşının öldüğünü, bir diğerinin de yaralandığını duyurdu.