AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Konya'da yaşayan Japonyalı Leyla Hosoya İslamiyet'i seçerek Müslüman oldu.
Adana'da Amerikalılara ait olduğu ileri sürülen İnsansız Hava Aracı (İHA) kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Doğankent mahallesinde boş bir araziye düştü. Olayla ilgili inceleme yap
Türk Amerikan Kültür Toplumu ve ABD Müslüman Organizasyonları Konseyi'nin ortak düzenlediği toplantıda, İslamofobi masaya yatırıldı.
İran Devrim Muhafız Kuvvetleri'ne mensup 6 askerin Suriye'nin Halep kentinde öldürüldüğü bildirildi.
Sur ilçesindeki operasyonda yaralanan asker, tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün sözlerine isim vermeden atıfta bulunarak, 'Biliyorsunuz bir sanatçı 'zalim' diye dönüp bize hitap ederek bir ithamda bulundu. Sonra bir iç
ABD'li Müslüman eskrimci Muhammad, dünya şampiyonasında üçüncü olarak Brezilya'daki olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.
Şimdilerde havsalaların almadığı bir dünyada yaşıyoruz. İnanılamayacak kadar fizik kurallarının dışında, fiziğe ve metafiziğe aykırı gerçekleşen bir takım kısır döngüler içe
Malezya'nın Cohor eyaletindeki "İskender Malezya" endüstri bölgesi "helal ekonominin merkezi" olmayı hedefliyor.
Nijerya, Boko Haram örgütüne karşı yürüttüğü mücadelede ilk kez insansız hava araçları (İHA) kullandı.
Ürdün Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir eğitim helikopteri teknik arıza nedeniyle düştü, iki pilottan biri hayatını kaybetti.
Yazar Orhan Pamuk, canlı yayında Türkiye gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...
IKBY Başkanı Barzani, "Referandumun yapılması direk bir devlet ilanı anlamı taşımıyor, ancak Kürdistan halkının kaderi hakkındaki fikri ve iradesini ortaya koyacaktır" dedi.
Diyarbakır'ın 11 mahallesinde sokağa çıkma yasağı bulunan Sur ilçesinin 4 mahallesinde daha saat 00.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.