Türkmen nüfusun yoğun olduğu bölgelerden Bayırbucak'ta Esed rejimine karşı savaşan Türkmen Komutan Ömer Abdullah, Rus uçaklarının Türkmen bölgelerini de vurduğunu söyledi.
UNICEF, Yemen'de devam eden çatışmalardan etkilenen 10 milyon çocuğun acil yardıma muhtaç olduğunu söyledi
Rusya'nın Suriye'deki hava saldırılarını değerlendiren Rusya ve Ortadoğu uzmanları, Putin yönetiminin bir taşla birden fazla kuş vurduğunu ve Suriye'den çekilmeyeceğini savunuyor. Al Jaz
İran, Rusya'nın Suriye saldırılarının terörle mücadele için önemli olduğunu savundu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, sadece İstanbul'da 350 bin, Türkiye genelinde ise 2 milyonun üzerinde sığınmacı olduğunu söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Putin yurt dışına asker göndermek için parlamentonun üst kanadı Federasyon Konseyi'nden onay istedi. Konsey oybirliğiyle askerlerin Suriye'ye gönderilmesini onayladı.
NATO komutanı General Philip M. Breedlove, Rusya'nın son dönemde Suriye'de artan askeri varlığının IŞİD'e değil, ABD ve koalisyon güçlerine karşı olduğunu öne sürdü.
ABD Dışişleri Bakanlığı 5 grubu ve 10 kişiyi terör listesine ekledi, bir grubun da "terör" listesindeki ismini değiştirdi. Bakanlık listeye eklenen kişi ve grupların hepsinin IŞİD’le
Suud ailesinden bir prens, hanedan büyüklerine mektup yazarak Kral Selman'ın ülkeyi iyi yönetemediğini, hem ülkeyi hem de aileyi felakete götürdüğünü anlattı. İsminin yazılmasını ist
Bismil'de 8 yaşında bir kız çocuğunu öldüren PKK'ya çağrıda bulunan Diyarbakır Barosu, saldırılarını sonlandırması çağrısı yapmak yerine, "Sivil yaşam alanlarında çatışmaya g
Yemen'de Suudi Arabistan'ın öncülüğündeki koalisyon güçleri, yanlışlıkla düğüne gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucu, 70 vatandaşın ölümüne neden oldu.
Yeni Şafak Gazetesi'nin sahibi Nuri Albayrak, Aydın Doğan'ın "Refahyol hükümetini ben yıktım" şeklinde kendilerine itirafta bulunduğunu açıkladı.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi hırsızlık sebebiyle durdurulduğunu belirttiği Türkiye'ye petrol sevkıyatının yeniden başladığını duyurdu.
Kılıçdaroğlu, din görevlilerinin sandıkların başında olması seçim güvenliği için oldukça önemli olduğunu belirtti.
Pakistanlı diplomat IŞİD'in Pakistan için ciddi bir tehdit olmadığını ve ülkenin ABD önderliğindeki koalisyona katılmasının gereksiz olduğunu söyledi.