Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Dolmabahçe'de bombalar patlamayınca "Allah memlekete teröristin hayırlısı versin" diye yazmıştı.
ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Irak'ta IŞİD'in ivmesinin durdurulduğunu ve son birkaç haftadır IŞİD'in Irak'ta daha çok savunma pozisyonuna geçtiklerini söyledi.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK yanlıları ile polis arasında çatışma çıktı. Silahların da kullanıldığı çatışma sırasında 14 yaşındaki bir çocuk öldü, bir kişi yaralandı.
İsrail mahkemesi Temmuz'da üç İsrailli öğrenciyi kaçırıp öldürme suçuyla yargıladığı Filistinli Husam Kavasme'ye ömür boyu hapis cezası verdi.
Eski CIA uzmanı ve Türkiye'yi yakından takip eden isimlerden Grahem Fuller 2015'te Erdoğan’ın gücünün sarsılacağını iddia etti.
Suriyeli bir çocuk, ailesiyle yiyecek bir şeyler bulmak için gittiği halde karıştırdığı çöpten salatalık çıkınca çok sevindi.
CHP'nin 1947'de düzenlediği Piyes Yarışması'nda Necip Fazıl'ın kazandığı ödülü Behcet Kemal'in kulisleri sonucu iptal ettiği ortaya çıktı
Edirnekapı Metrobüs durağında duran bir metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön camı parçalanan metrobüsteki 3 yolcu hafif şekilde yaralandı.
MHP'li Yusuf Halaçoğlu Güneydoğu'da başı boş üç beş çapulcunun hakimiyet kurduğunu söyleyerek bu toprakların kanla geri alınacağını söyledi.
Savaşın uzamasını mücahid gruplar arasındaki "fitne hastalığı"na bağlayan Cunuduş-Şam Lideri Muslim Şişani, "Suriye'de kabiliyetli komutanlar çok fazla yok. Burada parası ve nüfuzu ol
Adana'da 'Shortland' olarak tabir edilen zırhlı aracın, kırmızı ışıkta duran TOMA'ya çarparak devrilmesi sonucu 3 polis memuru yaralandı.
Adıyaman'ı Atatürk Barajı üzerinden Diyarbakır'a bağlayan Nissibi Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı, köprü aydınlatma ve asfalt çalışmalarından sonra açılacak
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande: "IŞİD'le mücadelede Suriye rejimi ile işbirliği yapmaktan kaçınmak gerektiğini" belirtirken, "Suriye'ye 2013'te kimyasal silah kullanılırken müdahale etmedi
Düşen AirAsia Hava Yollarına ait uçaktaki yolcuların cesetleri çıkarılmaya devam ediyor.
Filistin Devlet Başkanı Abbas devlet statüsü için yaptıkları başvuruyu reddeden BM Güvenlik Konseyi'ne yeniden başvuracaklarını açıkladı. Abbas, reddedilirse üçüncü hatta dördünc�