İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Barzani'nin Erbil ve Bağdat arasında arabuluculuk teklifine olumlu yanıt verdi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 kişi hakkında açıla
Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Oymaağaç Höyüğü'nde yürütülen kazılarda ulaşılan buluntular sonucu, buradaki antik kentin Hititlerin kutsal şehri "Nerik" olduğu kesinleşti.
Başbakan Binali Yıldırım, STK'lar ve iş dünyasına seslendi. Yıldırım, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyon düzenlenen bir evde, ormanlık alana açılan gizli bir tünel bulunduğu ortaya çıktı.
Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde önemli açıklamalarda bulundu.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin aralarında dönemin 2. Ordu Komutanı Huduti'nin de bulunduğu 76 sanığın yargılandığı davanın beşinci duruşması yarın görülecek. Duruşmada, 2. Or
İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak için Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dört ülkenin liderleriyle biraraya gelerek görüştü
Haklarında soruşturma ya da kovuşturma bulunan ancak yurt dışında bulunmaları nedeniyle kendilerine ulaşılamayan 99 kişi, 3 ay içinde Türkiye'ye dönmemeleri halinde vatandaşlıktan çık
Sivasın Suşehri ilçesinde 43 gün önce hayvanlarını köye getirmek için yaylaya gittikten sonra kendisinden haber alınamayan çiftçi 29 yaşındaki Murat Ünsal, Erzincanda arazide bulund
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçlerine sınırın Irak tarafından havanlı saldırıda bulunan 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Kazakistanda Hazret Sultan Camii'ne ve Astana EXPO 2017 fuar alanını ziyaret etti.
Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, 25 Eylülde Kürdistanda yapılacak bağımsızlık referandumuna destek mesajı verdi.
Bugün dinî cemaatler ve tarikatlar ekseninde sürdürülen hükümsüz tartışmaların ana kaynağı, bu yapıların devlet nezdinde resmen tanınmamasına rağmen devletin birçok kritik kurumunda
Reza Zerrab davasına dahil edilen eski bakan Zafer Çağlayan'a tutuklama talebinde bulunulduğu öğrenildi.