Suriye'nin El Bab kasabasının kuzeyindeki Susyan köyünde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) karargahına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda sivil ve ÖSO mensuplarından oluşan en
RS FM’de 'Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle' programına konuk olan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, referandumda HDP’li Kürt seçmenin tercihine ilişkin tahminlerde bulundu. Bölgede ya�
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Antarktika'ya kurulacak bilim üssü için oluşturulan 9 kişilik ilk ekibin bugün yola çıktığını açıkladı.
Ülkelerini terk edip kendilerine yeni hayatlar kuran, dünyanın dört bir yanından Filistinliler, İstanbul’da bir araya geliyor. Şimdiye kadarki en geniş katılımlı konferansta Filistin diasp
Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam talebinin parlamentodan geçmesi durumunda onaylayacağını belirterek, "Gerekirse bunun için de bir referandum yolu açabiliriz." dedi.
Genelkurmay Başkanlığınca, 24 Şubat 2017 itibarıyla Bab'ın tüm mahallelerinde kontrol sağlandığı, halen kontrol altına alınan bölgelerde bulunan engel, mayın ve EYP'lerin temizlenmesi
Irak başbakanı İbadi, Suriye'nin Elbu Kemal bölgesini havadan vurma emri verdi.
İskoçya Parlamentosu’nda Hocalı katliamı ile ilgili karar kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Partili eski bakan ve milletvekilleriyle akşam yemeğinde buluşarak “referandum” mesajları verdi.
Antalya’da lise öğrencisinin akrabaları okulu basıp, öğretmeni dövdü. Yüzüne aldığı yumruk darbeleri sonrası hastaneye kaldırılan öğretmen, polis merkezine giderek şikâyetçi oldu
Kars'ta FETÖ/PDY soruşturması iddianamesinde, darbe teşebbüsü sırasında Yarbay Polat'ın tankı kullanan askere "Ez geç şunları, ez geç" talimatı verdiği aktarıldı.
Beyaz Saray'da 2011 yılından bu yana görev yapan Bangladeş asıllı başörtülü Rumana Ahmed, ABD Başkanı Donald Trump'ın görevinin ilk haftasında aldığı 7 Müslüman ülkeye vize yasağ
Terör örgütü DHKP-C'nin referandum mitinglerini kana bulama planını, İstanbul polisi bozdu. 12 ilçede yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
FETÖ soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan M.A, 15 Temmuz'da şehit edilen vatandaş ve polislerle ilgili örgüt üyelerinden gelen mesajları anlattı.
Suriye'de El Bab'ın yaklaşık 7 kilometre uzağında bulunan Susyan kasabasında bombalı araçla intihar saldırısı düzenledi. 45 kişi hayatını kaybetti.