İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını canı pahasına önleyen kahraman şehit polis memuru Fethi Sekin ile seken kurşunun isabet etmesiyle şehit olan adliye çalışanı Musa Can, öl�
Suudi Arabistan resmi medyası, balistik füzenin havada imha edildiğini bildiriyor. İran devlet televizyonu, füzenin askeri bir hedefi vurmak üzere ateşlendiğini duyurdu.
Düşünce Mektebinden M.Mazlum Çelik, Karar gazetesi yazarı, aydın ve aktivist Yıldız Ramazanoğlu ile konuştu. İsrail sorununa faklı bir açıdan bakan Ramazaoğlu Türkiye'de bir Filistin A
İran'da bir çok kente muhalifler yeniden harekete geçti. Sanandaj'daki büyük protestoda can kayıplarının olduğu bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,'Türkiye ve Fransa arasındaki iş birliğinin bölgesel ve uluslararası barış bakımından da hayati önem taşıdığına inanıyorum.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan son günlerde artan kabinede revizyon iddialarına ilişkin "doğruluk payı yok" dedi. Erd
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), İran'da devam eden protestolar üzerine bugün toplanacak.
Mısır'da Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi'nin kızı Ula el-Karadavi'nin gözaltı süresinin 45 gün daha uzatıldığı belirtildi.
İsrail askeri mahkemesi, 'Hanzala Cesaret Ödülü' sahibi Ahed et-Temimi'nin kuzeni Nur Naci et-Temimi'nin serbest bırakılmasına hükmetti.
Dışişleri Bakanlığı, Filistinli mahallelerin İsrail’in egemenliği altında ayrı bir belediye yapısı altına alınmasını mümkün hale getiren yasa tasarısını reddettiklerini bildirdi.
Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre saat 01.03'te Van Mollakasım merkezli bir deprem oldu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransa ziyareti öncesi France 24'e açıklamalar yaptı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, boğazına fasulye taneciği kaçıp götürüldüğü hastanelerde "bir şey yok" denilerek evine gönderilen minik Fatih, hayatını kaybetti.
İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı karardan 4 saat önce basın mensuplarıyla bir araya gelip "Alnımız ak" demişti.
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma yönelik son günlerde artan '9 yaşındaki kız çocuklar evlenebilir' yolundaki eleştiriler üzerine bu haftaki cuma hutbesinde bu konuyu anlatacak. Açıkla