Ankara saldırısından sonra İsrail'den yapılan açıklamada, 'teröre karşı savaşta birlik' çağrısı yapıldı.
Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından yeni günle beraber saldırının dehşeti bir kez daha gözler önüne serildi.
Ankara'daki saldırıda kullanılan aracın yaşlı bir kadına ait olduğu ve 10 Ocak'ta Şanlıurfa'dan çalındığı öne sürülüyor
Ankara’da dün akşam en az 37 kişinin öldüğü terör saldırısının faillerinden olduğu kesinleşen bir ismin kimliği belirlendi.
Ankara'daki saldırıdan iki gün önce kendi vatandaşları için bir uyarı mesajı yayımlayan ABD Büyükelçiliği, saldırının ardından açıklama yaptı, aldıkları istihbaratın "Türk hü
Gazze'de faaliyet gösteren ve İran'dan finans desteği alan bir dernek siyas faaliyetleri olduğu iddiasıyla kapatıldı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile ilgili Hakkari Valiliği tarafından ikinci bir açıklama yapıldı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ankara'daki terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadığını bildirdi.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Ankara'daki terör saldırısı ile ilgili bir mesaj yayımladı.
CHP Lideri, Ankara'da düzenlenen saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Davutoğlu, ilgili bakanlar ve güvenlik bürokrasisinin katılımıyla Ankara'daki patlama dolayısıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Reuters'a konuşan üst düzey bir güvenlik kaynağı, Ankara'daki patlamanın ardında PKK veya bağlantılı gruplar olduğunu söyledi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınayarak, teröristlerin saldırısına uğrayan tüm Türk halkıyla birlikte yasta olduğunu belirtti.
Paralel tetikçi Emre Uslu, Ankara'da meydana gelen patlamanın ardından yine skandal bir tweete imza attı.
HDP'den yapılan açıklamada saldırı "saldırıyı bir kez daha en sert şekilde kınıyoruz" ifadesi kullanıldı