ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte ile bir araya geldi.
Birleşik Arap Emirlikleri Dış İlişkilerden Sorumlu Bakanı Enver Gargash, Cumhuriyet gazetesine açıklamalarda bulundu.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Suudi Arabistan'ın Riyad gazetesi, geçtiğimiz hafta İran'a resmi bir ziyaret gerçekleştiren Hamas hareketini terör örgütü olarak yazdı.
Tekirdağ’da yakalanan bir IŞİD’li örgütün Türkiye’ye militan sokmakta sıkıntı çektiğini, bu nedenle bayram geçişlerindeki yoğunluktan faydalanıldığını söyledi.
Sadece zaferlerde ve kahramanlıklarda değil, hezimetlerde ve bozgunlarda da millet olmanın şuur kaynakları harekete geçer. Milletler ortak sevinçler kadar; keder ve tasalarda kıvam kazanır. (
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, FETÖ'cü sanıklara tek tip kıyafet düzenlemesine ilişkin, "Muhtemelen önümüzdeki süreçte çıkacak kanun hükmünde kararnamelerden birine o düzenleme konul
Tacikistan'da boynu açık, sadece başının bir kısmını örten küçük örtünme şeklinde kapanmayan Müslüman kadınlar polis takibinde
'Sayın Cumhurbaşkanı “Kudüs’ü yalnız bırakmayın, ziyaret edin, Mescid-i Aksa’ya sahip çıkın” diye bir çağrı yapmıştı. Sanırım bu çağrıya ilk icabet eden Türk grubu biz olduk
Sayın Cumhurbaşkanı Fırat Kalkanı Harekatı’ndan sonra, bir çok defa yeni operasyonun sinyalini verecek konuşmalar yapmıştı. Bu sefer sinyal vermekten öte yer ve büyüklüğüne de işare
“AK Parti’nin kurduğu düzen de sorunlu” gibi bir itirazda bulunulacaksa bulunulsun; “devlet” kelimesi etrafında koparılan fırtına neyin nesi?
Hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim el-Caferi, hiçbir ülkenin Irak'ın parçalanması taraftarı olmadığını, tersine ülkesinin birlik ve bütünlüğüne vurgu yaptıklarını söyledi. - Anadol
Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu Üyesi Ponte, yaptığı açıklamada komisyondan istifa edeceğini söyledi.
Nijerya'nın Anambra eyaletinde bir kiliseye yapılan silahlı saldırıda 8 kişi öldü, 18 kişi ağır yaralandı.