Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Teksas Eyaleti'nde bir kiliseye yapılan ve en az 27 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin de yaralandığı saldırıyı kınadı.
Batman'da zırhlı askeri araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3'ü asker 5 kişi yaralandı.
Suudi Arabistan’dan alınan haberlere göre, gözaltına alınan onlarca prens ve ünlü zengin iş adamı ve bakanlar Riyad’da ünlü, lüks bir otelde bulunduruluyor.
Suudi Arabistan'da bir prens ve üst düzey yetkilileri taşıyan helikopterin düştüğü bildirildi.
Batman'da askeri zırhlı araç ile bir otomobilin çarpışması sonucu 3'ü asker 5 kişi yaralandı.
ABD'nin Teksas eyaletinde, kiliseye giren bir kişinin ateş açması sonucu en az 27 kişi öldü 24 kişi yaralandı.
Bir sitenin Türk tankları ile ilgili mizah yazısı, diğer haber sitelerinde ciddi haber olarak sunulunca binlerce Bulgar vatandaşının paniğe kapılmasına neden oldu.
Suudi Arabistan'da dün gece Yemen'in füze saldırısı ile başlayan gözaltı kararlarına bir yenisi daha eklendi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ithal ete karşı olduğunu ancak mecburiyetten geçici olarak et ithal edildiğini belirterek, "İthal et olayı geçici bir olaydır. B
Telomer nedir? Sıkça gündeme gelen telomer tedavisi gerçekten ömrü uzatıyor mu? Telomer tedavisi ile kanserli hücreler arasında nasıl bir ilişki var?
Türkiye'ye en karanlık ekonomik kabusu yaşatan anayasa kitapçığı fırlatma olayının Ecevit'in Fazilet Partisi'nin kapatılmaması için dönemin Cumhurbaşkanı Sezer'in devreye girmesini ist
Alkollü araç kullanırken bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra direksiyona çalışanını oturtan restoran müdürü Selçuk Cömert, Emrah Serbes gibi 30 saat sonra teslim oldu.
Bekir Bozdağ Dr. İhsan Şenocak'ı görevden almasıyla gündeme gelen Diyanet İşleri Başkanlığı ile ilgili açıklama yaptı. Bozdağ 'Diyanet İşleri Başkanlığı'nı hadis düşmanlığ�
Norveç'in başkenti Oslo'da Sortorvet meydanı çevresinde bir kişi etraftaki kişilere ateş açtı.
Katar Dışişleri Bakanı Al Sani, Türkiye'nin önemli bir bölgesel oyuncu olarak kalacağını ve Katar'ın güçlü bir ortak ve müttefiki olmaya devam edeceğini belirtti.