Filistin Devlet Başkanlığı, son 24 saatte İsrail'in 2 Filistinli genci öldürerek, bölgeyi şiddete çekmeyi hedefleyen tehlikeli bir adım attığını bildirdi.
'Musul'u DAEŞ'ten kurtarma operasyonunun' ramazan ayından sonraya bırakıldığı bildirildi.
'Paralel yapı' davasında tutuklu bulunan 75 kişinin tahliye bilmecesi olayı için Fethullah Gülen'in 1 hafta önce talimat verdiği ortaya çıktı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, tersine beyin göçünün tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "TÜBİTAK'ın çağrısıyla 595 bilim insanımız ülkelerine dönerek, çalışmalar�
Irak'ın Ürdün sınırındaki Traybil Sınır Kapısı'nda bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırının ardından Ürdün, sınırı tek taraflı olarak geçişlere kapattı.
Soma davasında ara kararlar açıklandı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve madende inceleme yapmak üzere bilirkişi heyeti oluşturulmasına karar verdi.
İhvan-ı Müslimin Hareketi, Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin, kamuoyunda "İttihadiyye olayları" olarak bilinen davada 20 yıl
Ermeni Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan, Türkiye Ermenilerinin bu ülkenin ayrılmaz ve sadık bir parçası olduğunu belirterek, "Vatandaşlık sorumluluklarının tamamen farkındad�
2002 yılında girdiği seçimler öncesi uçuk vaatleri ile bilinen hortumcu Cem Uzan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini kopyacılıkla suçladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ermenistan’daki anma törenine katıldığı sırada başkent Moskova’da “soykırım” bildirisi kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermeni patrikhanesi'ne gönderdiği mesajda 'Üzüntü verici hadiseleri biliyoruz, acınızı paylaşıyoruz'
Göktürk-1 Keşif ve Gözetleme Uydusu'nun uğurlama töreni Fransa'nın Cannes şehrinde yapıldı. İsrail 'Ofek 10' isimli bir uydu fırlatmış ve özellikle Türkiye başta olmak üzere Ortadoğ
Yemen Islah Partisi Dış İlişkiler Sorumlusu Muhammed Humeykani, 'savaş nedeniyle Aden'de gıda ve ilaç kalmadığını, onbinlerce kişinin Cibuti'ye göç ettiğini bildirdi.
Mardin'de düzenlenen 'Ortadoğu'da Oyun Bozucu Bir Aktör; Müslüman Kardeşler' konulu panelde konuşan Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın idari kadrosundan Dr. Cemal Abdulsettar, 'Şuan Mısı
1915 olaylarına ilişkin ortaya atılan iddiaların aksine, Türk Silahlı Kuvvetleri arşivleri, Ermenilerin nakil ve sevkleri sırasında gösterilen azami dikkati ortaya koyuyor.