Kağıthane'de bir kahvehaneye, otomobille gelen kişi yada kişiler tarafından silahla saldırı düzenlendi.
4.5G kapıda. Peki biz teknolojinin neresindeyiz?
İsrail İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan, hükümetinin Gazze'de Hamas ile yeni bir çatışmadan yana olmadığını söyledi.
Cizre'de PKK'lıların bulunduğu binanın bodrum katına operasyon düzenledi. Operasyon sonrası HDP'den ilk açıklama geldi.
İsrail Enerji Bakanı, çıkardıkları doğalgazın Avrupa'ya pazarlanması için Türkiye ile ilişkilerin eskisi gibi olması gerektiğini söyledi.
Birleşik Krallık'ta 90'dan fazla cami, kapılarını diğer dinlerin inananlarına açtı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaralıların olduğu iddia edilen bir binanın bodrum katına güvenlik güçleri operasyon düzenledi. Çıkan çatışmada 60'a yakın terörist öldürüldü.
Rusya'da ekonomik kriz şartlarında sosyal hoşnutsuzlukların arttığı ortaya çıktı. Yüksek Ekonomi Okulu raporunda, "Halkın sabrı en fazla 1,5 yıl daha yeter, daha sonra kitlesel gösteril
Yayımladığı haftalık gündem değerlendirmesinde, iç ve dış siyasetle ilgili önemli açıklamalarda bulunanan HÜDA PAR, "Hükümet, halkın can ve mal güvenliği için önleyici tedbirler a
Mahkemenin Katil zanlılarından biri hakkında hafifleştirilmiş hapis cezası kararı vermesi, şehid ailesinin öfkelenmesine neden oldu.
Kocaeli'de yerel bir gazetenin İzmit Fevziye Camii'si müezzini hakkında yaptığı habere tepki gösteren cami cemaati, yaptıkları basın açıklamasıyla müezzine destek verdi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, bazılarının dinde aşırıya gittiğini, dini de aşırılıkmış gibi takdim ettiğini söyledi.
Keçiören'de bir otobüs durağına koyulan havai fişek kutuları bomba zannedilince çocukların şakası karakolda bitti.
Türk Dışişleri, uzun menzilli füze fırlatan Kuzey Kore'yi uluslararası yükümlülüklerine uymadığı için yazılı bir açıklamayla kınadı.
Cem Yılmaz'ın oynadığı film, son yılların medya tarafından en çok desteklenen filmi oldu, yapımcısı ise AK Parti'nin paraya boğduğu bir isim