Moskova'da açılan PYD temsilcilik binasındaki haritada, Türkiye'nin doğusunun Kürt bölgesi olarak çizilmesi dikkat çekti.
Başbakan Davutoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye konusunda diğer ülkelerin ikiyüzlülük yaptığını söyledi
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, “İttifakın sığınmacı ve göç kriziyle mücadele etmesine dair talebi değerlendiriyoruz. Elbette bunu en çok etkilenen ülkeler ile yakın bir diyalog içind
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır Sur’da PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
AK Parti kurucularından, eski bakan Hüseyin Çelik, partiye yönelik eleştirilerinin temel politikalarda olduğunu söyledi. Ülkenin beş temel sorunu olduğunu söyleyen Çelik, ilk sırada kutup
ABD Ulusal İstihbarat (DNI) Direktörü James Clapper, Rusya'yı NATO'ya karşı 'paranoyaklık'la suçlarken, ABD ve Rusya arasında yeni Soğuk Savaş döneminin başlayabileceği uyarısı yaptı.
Salı akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu akşam da Ankara'da eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la bir araya gelecek.
Hollanda'da Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nü ziyaret eden Davutoğlu, "Suriye'de başka kimyasal silah stokları olabileceğine ilişkin bazı bulgular var" dedi. ABD'nin PYD ile ilgil
Halep’in kuzey kırsalında savaşan Suriyeli muhalif gruplardan olan Türkmen Sultan Murat Tümeni’nin siyasi büro sorumlusu ABD’yi muhaliflere eşit destek vermemekle suçluyor.
İran'ın, son 10 günde Suriye'deki çatışmalar sırasında ölen asker sayısının 54'e yükseldiği bildirildi.
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius görevini bıraktı.
AK Parti cephesi, 24 saat içinde ikinci sürpriz buluşmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yemek yiyen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu ak�
Kırım Tatar Meclisi'nin eski lideri ve Ukrayna parlamentosu üyesi Mustafa Cemilev, Türki'ye, Ukrayna'ya askeri destekte bulunabileceğini söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi.
Türkiye ziyaretinde Rusya’nın Suriye'deki hava saldırılarına ilişkin kaygısını dile getiren Merkel'e Kremlin'den tehdit gibi bir tepki geldi.