Obama’nın Riyad ziyareti başlarken, Amerikalı diplomatların Ortadoğu trafiği de hız kazandı. Kerry Kahire'ye, Obama’nın enerji temsilcisi ise önce Kudüs, ardından Kerry ile birlikte Mıs
Şebeke sıkıntısından dolayı telefonları çekmeyen köy sakinleri, telefonla görüşme yapmak için minare ya da yüksek bir tepeye çıkmak zorunda kalıyor.
Kırıkkale Sulakyurt'taki devlet hastanesinin acil servisine ayakkabılarını çıkararak giren Şerife Cesur'un ismi, hastaneye verildi.
IŞİD’in saldırıları için yeni bir strateji belirleyerek Avrupa sahillerindeki turistik yerlere saldıracağı iddia edildi.
Bosna Hersek'te bir köyde gizemli bir kaya bulundu. Dış bölümünün demirle kaplı olan kayanın antik çağdaki bir uygarlığa ait olabileceği düşünülüyor.
Japon otomotiv devi Mitsubishi, bazı çalışanlarının yakıt tüketim testlerinde hile yaptığını kabul etti.
Avrupa Komisyonu'nun Türkiye-AB mülteci anlaşması raporu çıktı. Raporda, anlaşmanın işler hâle gelmesi için "olumlu bir gelişme" gösterildiği belirtildi. "Çaba ve kararlılık sürmeli
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Jirki aşiretinin lideri PKK'ya çok sert tepki gösterdi.
İzmir’in Torbalı ilçesinde bir deri fabrikasında çalışan altı işçi, kimyasal kazanın içerisine düşerek ağır yaralandı.
Afganistan'ın başkenti Kâbil'de, ülkenin istihbarat teşkilâtının merkezine bombalı araçla saldırı düzenlendi. 64 kişi öldü, 320'den fazla kişi yaralandı. Saldırıyı Taliban üstlen
Çocuklarda erken gelişen okuma ve sayma becerisinin ‘Hiperleksi’ habercisi olabileceği belirtildi.
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Meclis'te yaptığı konuşmada yerli otomobil projesinde çok iddialı olduklarını söyledi.
Mescid-i Aksa imamı Nureddin İshak: "İsrail'e haddini bildiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tüm Filistinli kardeşlerim adına şükranlarımı sunarım." dedi
Hassas bir mes’ele... Türkiye ile sionist İsrail rejimi ilişkilerinin normalleştirilmesi yolunda açıklamalar yapılıyor. İsrail rejiminden bir Bakan, ‘Anlaşmanın yüzde 90’ı tamam..’ di
Son zamanlarda sızdırılan belgeler hakkında ne derseniz deyin, hiçbiri Osmanlı Sultanı İkinci Osman işkenceyle öldürülmesi kadar dikkat çekmedi.