Nobel ödüllü Aziz Sancar, Müslüman olmaktan gurur duyduğunu ancak bunu ABD'nin birçok bölgesinde söyleyemediğini belirterek ABD'deki müslüman karşıtlarını eleştirdi.
İstanbul'da, korsan gösteri yapılan caddede seyir halinde olan bir sürücü vücuduna kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
İtalya, Filistinli mültecilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla UNRWA'ya 2,18 milyon avro hibe etti.
I. Türk-Afrika Düşünce Kuruluşları Buluşması İstanbul'da yapılıyor. Türkiye ve Afrika’dan çok sayıda akademisyen ve diplomatın katıldığı buluşmanın ana teması “çok yönlü iş
Yoğun çatışmaların yaşandığı Cebel Ekrad bölgesinde muhalifler, bir süre önce kaybettiği El Nobe tepesini tekrar ele geçirdiğini duyurdu.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, profesyonel silahlı sınır güvenliği teşkilatı kurulmasına ilişkin hazırlıklara başlanacağını belirtti.
DAEŞ'in son ayların en büyük saldırısını yaptığını söyleyen Mesut Barzani, hayatını kaybeden Peşmergeler için 'çok üzgünüm' dedi.
California Devlet Üniversitesi'nin yaptığı araştırmada, ABD'de son bir ayda Müslümanlara ve camilere gerçekleştirilen saldırıların önemli ölçüde arttığı belirtildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aylan bebeğin babası Abdullah Kurdi’yi kabul etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde İGDAŞ hisselerinin halka arz yöntemiyle satışı oy çokluğuyla kabul edildi
Başbakan Davutoğlu, Putin'in Türkiye ile ilgili ağır sözlerine yanıt verdi...
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yine tekne faciası yaşandı. Yunanistan'a Kilimli adasına geçmeye çalışan göçmenlerin bulunduğu tekne battı ve 18 kaçak hayatını kaybetti.
İstanbul Sultangazi'de park halindeki 7 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.
MGK sonrası yapılan açıklamada, Güneydoğu illerinde yürütülen operasyonlardan vatandaşların olumsuz etkilenmesine müsaade edilmeyeceği belirtildi. Rusya ile ilgili olarak ise, "Türkiye'n
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesi yönünde yapılan ön görüşmelerde basına yansıyan şartlara ilişkin, 'Ben bu şartların Türki