Bulgaristan Başbakanı Borisov, Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Ulusoy’un Bulgaristan okullarında Türk dili eğitiminin güçlendirilmesi çağrısına tepki gösterdi.
İçişleri Bakanı Soylu, iptal edilen İstanbul seçimi için 'Diyeceksiniz ki ne oldu da bu seçimler yenileniyor? Çok net bir şey oldu, bu seçimde hile oldu' dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Birçok ülke var. Hep başkalarını eleştirirler, başka ülkelerin açığını ararlar ama kendi açıklarını söylediğin zaman hiç hoşlanmazlar.
Günümüzde Türkiye'de pekçok okumuş'un elinde bulunan İslam medeniyeti'nde felsefe-bilim hayatının kökenleri konusunu inceleyen, ister yabancı ister yerli, hemen hemen her eserde, özetle ş
Libya'da uluslararası meşruiyete sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ve Hafter güçleri arasında iki gün aradan sonra başkent Trablus'un güneyinde yeniden çatışmalar patlak verdi.
Ermenistan Dışişleri Bakanı Mnatsakanyan, 9 Mayıs Zafer Günü'nde yaptığı paylaşımda, Sovyetler Birliği ordusunda görev yapan Ermeni askerleri anarken yanlışlıkla Nazilerle iş birliğ
Adalet Bakanı Gül, 'YSK'nin kararını beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak YSK'nin kararlarına saygı duymak bir hukuk devletinin olmazsa olmazıdır.' dedi.
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suriye'de Rusya'nın son bir gün içinde 4, Türkiye'nin ise 7 ateşkes ihlali tespit ettiği belirlendi.
İçişleri Bakanlığından, ülke genelinde meydana gelen evden hırsızlık olaylarının yüzde 19, mal varlığına karşı işlenen tüm suçların yüzde 11 azaldığı bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Fransız basınında Fransa'da büyükelçilik destekli Türk okulu açılmasına ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve manipülatif
Aynı mücadelenin birbirini takip eden temsilcileri olarak birbirini etkilemiş olmaları gayet tabiîdir. Bin Badis, Malik bin Nebi, Abbasî Medenî yaşadıkları zaman itibarıyla farklı kuşakla
"Neresinden bakarsanız bakın oy hırsızlığı açık seçik yapılmış. Bu hırsızlık YSK'de görüldü ve iptal edildi."
Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, KONSİAD 6. Olağan Genel Kurulu’nun iftarına katılarak Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerine bir konuşma yaptı. Davutoğlu, çok tartış
Suriye rejiminin başı Esed, milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, 'Kürtler, Suriye toplumun bir parçasıdır ve hep öyle kalacaklar' dedi. Öte yandan Rusya Dı
Türkiye'yi S-400 füze savunma sistemlerinden vazgeçmeye ikna etmek için müzakerelere devam ettiklerini söyleyen ABD Savunma Bakan Yardımcısı Lord, Türkiye'nin F-35 programından çıkarılma