Uluslararası Myanmar Bağımsız Araştırma Misyonu Başkanı Darusman, Myanmar'da Müslümanlara yönelik şiddet olaylarını içeren rapor hakkında bilgi verdi.
ABD Başkanı Trump, ABD'li çip üreticisi Qualcomm'un Singapur merkezli Broadcom firmasınca satın alınmasını "ulusal güvenlik" gerekçesiyle engelleyerek, teknoloji tarihinin en büyük anlaş
Arap Birliğinin Kahire'deki merkez binasında düzenlenen etkinlikte, Kudüs "Arap Mirası Daimi Başkenti" olarak kabul edildi
Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, "Suriye'de insanlık yok oluyor. Gelin insanlığımızı kaybetmeyelim" dedi.
TBMM Genel Kurulu'ndaki müzakereleri dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden seçim ittifakı teklifinin 26 maddesi üzerinde tek tek görüşme yapıldı. 26 madde Meclis'te kab
Çorum'un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsü, park halindeki TIR’a çarptı. Otobüs kaza sonrası alev alarak yandı. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, otobüsün alev aldığı kazada
Milli Gazete Yazarı Hüseyin Akın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İslam'da Güncelleme" sözlerini köşesine taşıdı.
Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "İslam'da Güncelleme" tartışmalarını etimolojik yönden ele aldı.
Sabah Gazetesi Yazarı Burhaneddin Duran, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "İslam'da Güncelleme" tartışmalarıyla muhalefetin beklentisini kaleme aldı.
Karar Gazetesi yazarı İbrahim Kiras Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "İslam'da Reform" sürecini tarihi perspektiften köşesine taşıdı.
İngiltere Başbakanı Theresa May eski Rus ajanı Skripal’in ve kızının zehirlendiğinin anlaşıldığını açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Nijerya'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı. Tillerson, "Görüşmenin yapılacağı yere ve içeriğine dair atılacak bazı adımlarda
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'da özel Türk jetinin düşmesi neticesinde yaşamlarını yitirenlerin aileleri için taziyede bulundu.
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Suriye'de ateşkesin başarısız olduğunu belirterek, BMGK'ye 'kabul edilir edilir edilmez Doğu Guta ve Şam'da hemen yürürlüğe girecek, bağlayıcılı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha yeşil bir Türkiye için kaleme aldığı mektup, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 23 milyon haneye yollanacak.