Bakan Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı Tevfik İleri Salonunda, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldi.
350 kadar Arakan Müslümanını taşıyan ve Malezya açıklarında olduğu tahmin edilen bir tekneden acil yardım talebi yapıldı. Teknedekiler, kaptan ve mürettebat tarafından terk edildiklerin
Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın üzerinden tam bir yıl geçti
İstanbul'da düzenleenen operasyonda, 5'i kamu bankası çalışanı olmak üzere 10 bankacının da aralarında bulunduğu toplam 20 kişi gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya açıklarında Türk gemisine düzenlenen saldırıyla ilgili, "Bunu şiddetle kınıyoruz, burada hukuki bütün haklarımız mahfuz kalmak suretiyle de işin takipçi
Yemen'de yerel saatle dün 23.00'te başlayan 5 günlük ateşkesin kısa süre sonra açılan ateşlerle ihlal edildiği bildirildi.
İnsan Hakları İzleme Örgütü, ABD’de cezaevlerinde kalan zihinsel engelli mahkumlara gardiyanlar tarafından düzenli olarak şiddet uygulandığını öne süren bir rapor yayınladı.
Bu yılın ilk üç ayında Almanya'da 13 camiye, politik nedenlerle saldırı düzenlendiği bildirildi, bağımsız sivil kuruluşlar bu sayının çok daha fazla olduğunu öne sürüyor.
Başkent merkezli 'usulsüz dinleme' operasyonu kapsamında gözaltına alınan zanlıların, başta siyasiler olmak üzere, 48 kişiyi, emniyette soruşturması devam eden dosyalara farklı isimlerle
AB Komisyonu tarafından teklif edilen mülteci kotası uygulamasına İngiltere, Macaristan ve Polonya'dan itiraz geldi.
BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'şerefsiz' söylemine cevap verdi.
Hakkari'nin Durankaya beldesinde 4 PKK üyesi yakalandı.
Suudi Arabistan’ın öncülüğündeki Husi karşıtı koalisyonun Yemen başkenti Sana’da Husilere ait bir silah deposuna düzenlediği hava saldırısında çoğu sivil 69 kişi hayatını kaybett
Soma’da 301 işçinin ölümünün ardından ailelere ölüm aylığı bağlandı, AFAD’da toplanan bağış paraları dağıtıldı. Ölenlerin yakınlarının kimisi de işe yerleştirildi. Konuş
Ege Denizinin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan bir Türk F-16 uçağına, Yunanistan'a ait iki uçak tarafından tacizde bulunuldu.