Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, G8’in resmi olmayan bir kulüp olduğunu, kimsenin de Rusya’yı buradan kovamayacağını söyledi
Ulukışla ilçesinde 20 Mart'ta bir asker ile polisin şehit olduğu, bir kamyon sürücüsünün de hayatını kaybettiği saldırının zanlıları tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mısır'da darbe karşıtı 529 kişiye idam cezası veren hakimin, 25 Ocak devrimi sırasında göstericileri öldürmekle suçlanan tüm sanıklar için beraat kararı verdiği ortaya çıktı.
Filipinler hükümetine karşı yıllardır bağımsızlık savaşı veren Morolu Müslümanlar, 27 Mart'ta imzalanacak barış anlaşması öncesi sivil hayata hazırlanıyor.
Afrika’nın batısında yer alan Gine’de ortaya çıkan ebola virüsü salgını nedeniyle 59 kişi öldü. Dünya Sağlık Örgütü yetkilileri, son derece tehlikeli olan virüsün komşu ülke Si
Başkent Bağdat’ta, bir subay tarafından vurulan Özgür Irak Radyosu"nda görevli bir gazeteci hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiğinden şüphelenilen subay aranıyor.
Almanya’da koalisyon hükümetinin çifte vatandaşlık konusundaki tasarısı hayal kırıklığı yarattı. Tasarı Almanya’da doğan göçmen çocuklarına çifte vatandaşlık hakkı verse de g�
Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Mısırlılar, New York şehrindeki Times Meydanı’nda toplanarak, 3 Temmuz darbesini ve darbe karşıtlarına uygulanan şiddeti protesto etti.
Kosova Savaşı’nda sistematik tecavüze uğrayan yaklaşık 20 bin kadına 15 sene sonra sağlık, ev ve iş yardımı yapılacak.
Kamuoyu hükümet kanadından bazı isimlere ait "gayri meşru ilişki" kasetlerin servis edileceği söylentileri giderek artmaya başladı. Star, bu videoların silikon maskelerle üretilebileceğin
ABD Başkanı Barack Obama, ABD ordusunun, Ukrayna’da Rusya’ya karşı askeri bir eylemde bulunmayacağını söyledi.
Mısır'da anayasa reformu referandumunun 3. yıldönümünde darbe karşıtları birçok kent ve üniversitede protesto gösterileri düzenliyor. Polisle göstericiler arasında çıkan çatışmalar
TIMETURK yazarı Abdulaziz Tantik AK Parti- Cemaat çekişmesinin iç boyutunu ve dış boyutunu anlattı.
Suriyeli Fatıma, 3 yıldır Suriye’de hapiste tutulan kocası ile IŞİD birliklerince kaçırıldığını öğrendiği oğluna kavuşacağı günün hayaliyle yaşıyor.
Gülen grubuna bağlı okul ve dershaneler, çocuklarını buralardan almak isteyen ailelerin önüne senetleri koyup dönem sonuna kadar vermedikleri eğitim ücretini toplu talep ediyor. Kabul etmey