ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Türkiye ziyareti öncesi Ankara'dan gelen sert mesajlara rağmen "Türkiye'nin güvenlik endişesini anlıyoruz" açıklaması yapmakla yetindi. Tillerson SDG ile
Sosyal medyada Türk askeri hakkında karalama kampanyası başlatan terör sevicilerin yalanlarını bölgede çekilen bir fotoğraf ortaya çıkardı.
İsrail'de yayın yapan Jerusalem Post gazetesinde çıkan yazıda, İsrail ile İran arasında açık bir savaşın başladığı ifade edildi.
Alman Bayerischer Rundfunk haber sitesi, Alman savunma şirketi Rheinmetall ile Türk firma arasında tank modernizasyonunun sağlanması için anlaşma yapıldığını iddia etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin sorun çözüm merkezi olarak bilinen Beyaz Masa'ya geçtiğimiz yıl 8 milyon 693 bin başvuru gerçekleşti.
Bundan sonra herkes ikinci el otomobil satamayacak. İkinci el otomobil satacak kişilerin yetki belgesi alması gerekecek, bu belgenin geçerliliği beş yıl olacak. Bunun yanında ikinci el otomobi
Yüzde 95’i tamamlanan Çamlıca Camii’ndeki son durum havadan görüntülendi. 2018 yılının Ramazan ayında açılması planlanan, aynı anda 50 bin kişinin ibadet edebileceği caminin ismi iç
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) KKTC münhasır ekonomik bölgesinde bir alanı İtalyan doğalgaz arama şirketine ruhsatlandırmasıyla başlayan gerginlik devam ediyor.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Çiftçi kardeşlerimiz, çoban kardeşlerimiz olmasa biz açız. Bu, milli bir olay arkadaşlar. Silah kadar önemli. Barış zamanında
Almanya'da bulunan yabancı uyruklu darbe suçlularının ülkelerine iade edilmesi yasal bir zorunluluk. Fakat Almanya, darbe sanıklarının Türkiye’ye iadelerini reddettiği gibi, kendi ülkesind
Böbrek yetmezliği yaşayan ve doku testleri uyumsuz olduğu için nakil olamayan hastalar için "sanal doku testi" büyük kolaylık sağlıyor.
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Başmüfettişliği raporunda ABD destekli SDG ismini kullanan PYD/PKK’nın Suriye’de “iç güvenlik gücü”, “sınır güvenliği gücü” ve “patlayıcı uz
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Pentagon'un 2019 bütçesinde, SDG adını kullanan terör örgütü PYD/PKK'ya eğit-donat için 300, örgüte kurdurulan sınır güvenlik gücü için de
Uluslararası Rossiya Segodnya Haber Ajansı Genel Müdürü Dmitriy Kiselev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin Suriye planını çoktan çözdüğünü belirtti.
Ukrayna Devlet Sınır Hizmetleri Sözcüsü Oleg Slobodyan, Ukrayna vatandaşlığından çıkarılan eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin Polonya’ya gönderildiğini bildirdi.