Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Gökçek, Ankara ve İstanbul'daki şaibenin kalkması için sandıkların kamera önünde sayılmasını önerdi.
AK Parti ve MHP'nin itirazı sonucu, Kırklareli Belediye başkanlığı seçimi için kullanılan oyların yeniden sayılmasına karar verildi. Kırklareli'nde resmi olmayan sonuçlara göre, bağım
AK Parti'nin itirazıyla Ankara'nın 11 ilçesinde büyükşehir belediye başkanlığı için kullanılan oyların yeniden sayılmasına karar verildi.
31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerinin ardından itirazlar üzerine İstanbul'da 16 ilçede geçersiz oylar, Çatalca'da ise tüm oylar yeniden sayılıyor.
Sarıyer'de, geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar verildi. Söz konusu sandıklarda yapılan ilk incelemelerde Binali Yıldırım lehine kullanılan 6 bin 351 oyun geçersiz kabul edilerek t
İstanbul Havalimanı'nın tam kapasite hizmet vermeye başlamasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Otobüs AŞ'nin firması Havaist, sefer sayısını bin 900'e çıkaracak.
Tıbbın en büyük keşfi sizce nedir? Bence anestezi. 1800lü yıllara kadar,hastalar masaya bağlanırmış cerrahi için,o zamanlar baygın hastaları kendine getirmek için kullanılan eteri t
Okurken bir başka kimse bizim için düşünür: Biz sadece onun zihin sürecini takip etmekle yetiniriz. Nasıl ki yazmayı öğrenirken talebe öğretmen tarafından kalemle çizilmiş çizgileri t
Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamında liselere giriş için yapılacak merkezi sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.
Dünyanın en kısa fıkrası: Demokrasinin beşiği, monarşiyle yönetiliyor. Nasıl? Böyle bakınca yeterince komik değil biliyorum, devamı var; ‘Ama Kraliyet, İngiltere’de sembolik’ diye
İlk Sherlock Holmes öyküsü 1887 yılında yayımlandığında, toplum tam da onun gibi bir karaktere ihtiyaç duyuyordu. Zira Avrupa ülkelerinin hemen hepsinde ses getirmeye başlamış bir kadı
Ekrem İmamoğlu'nun YSK'dan mazbatasını istemesine AK Parti'den tepkiler art arda geldi. Mahir Ünal, "Sayın Ekrem İmamoğlu, devam eden hukuki süreçten neden rahatsız? Kendini başkan ilan ed
CHP, 13 ilçede ilçe seçim kurullarının verdiği oy sayım kararlarının kaldırılması için İstanbul İl Seçim Kurulu'na başvurdu.
Eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Kemal Öztürk, "Bugün seçim sonuçlarını yayınlayan sistem benim zamanımda kuruldu" dedi ve kurumun o dönem yayına nasıl başladığını anlattı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarını yayın yasağı kalkmadan açıklayan televizyon kuruluşları hakkında inceleme başlattı.