Zonguldak’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan iki maden şirketinde 282 işçiye toplu çıkış verildi.
Rusya Devlet Başkanı Putin bir kararname ile Rusya’da tutuklu bulunan iki mahkûmu affetti Buna karşılık vatana ihanetle suçlanan iki Ukraynalıyı da Ukrayna tarafı salıverdi.
3 tane cinayetin zanlısı olarak aranan ve İzmir'de vatandaşların dikkati sayesinde yakalanan Seri katil Atalay Filiz'in akli dengesi yerinde olmadığı ortaya çıkarsa serbest bırakılabilece�
TRT'de, Ramazan ayı dolayısıyla ekrana gelen 'Ramazan Sevinci' adlı programa katılan ve tartışılan açıklamalara imza atan Prof. Dr. Mustafa Aşkar yanlış anlaşıldığını belirtip özü
Suudi Arabistan, İsviçre'yi ziyaret edecek vatandaşlarından ülkedeki burka yasağına uyulmasını istedi.
Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler Kararnamesine göre, MİT Müsteşar Yardımcısı İsmail Hakkı Musa Paris Büyükelçiliğine atandı.
Üç kişinin katil zanlısı olarak yakalanan Atalay Filiz ile yalnızca güvenlik mensupları değil, bina önüne gelen vatandaşlar da selfie çektirdi. Uzmanlara bu davranışın nedeni, ne anlam
Irak'ın başkenti Bağdat'ta şiddet olaylarına rağmen vatandaşların ramazan ayı etkinliği sürüyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) denetimlerinde yeni dönem başladı. Buna göre vatandaşı mağdur eden ile müşteri memnuniyeti yüksek olanın tarifesi değişecek.
İki yıl önce kilosu 5 TL’ye çıkarak kriz yaratan ve gramla satılan patates bugün çöpe dökülmeye başlandı.
Almanya'da yaşanan gelişmelerden sonra Türkiye'ye dönen Büyükelçi Avni Karslıoğlu'nun yerine, Berlin Büyükelçiligi'ne Ali Kemal Aydın atandı.
Teröre destek veren ve vatandaşı mağdur eden belediyelere çeki düzen geliyor. Vatandaşın mağduriyetini gidermek amacıyla belediyelerin yapmadığı işleri valiler yapacak.
Dışişleri Bakanlığı'nda atamalar belli oldu. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu atamaları bizzat arayarak bildiriyor. Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu BM Daimi Temsilciliği'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 'Devletimiz bütün imkanları ile yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır.' dedi.
AB Bakanı ve Baş Müzakereci Ömer Çelik, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vizesiz Avrupa seyahati hakkı düzenlemesinin daha önce planlandığı gibi 1 Temmuz'a yetişmeyeceğini söyledi v