Adana ve Hatay'da Ocak 2014'te MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Tuğgeneral Hamza C
Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin ardından bu ülkeye giden Türk vatandaşları geri gönderilmeye devam ediyor.
Terör saldırısı riski bahanesiyle İtalya'da, "mescitlerin" kapatılacağı açıklandı.
Avukat Fehmi Gül, “Seni silahla ya da bıçaklı vurursam ne kadar yatarım” diyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'ye PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıyı anlatan video derlendi.
Fas polisi, telekomünikasyon sistemlerinin güvenliğini gelişmiş cihazlarla kırmakla suçlanan üç kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden ikisinin, IŞİD bağlantıları olan Türk vatanda�
Rusya'nın devlet televizyonunda, uçak kriziyle ilgili bundan sonraki muhatap ismin Kılıçdaroğlu olması önerisi ortaya atıldı.
Kaynak Holding’e 10 gün önce kayyum atanmasının ardından şirketin bünyesinde bulunan NT kitap mağazalarında Fethullah Gülen’e ait kitaplar raflardan kaldırıldı.
Ankara, Moskova’nın Suriye’yi S-400 füzeleriyle donatma ve sınırda askeri yığınağını artırma adımlarını dikkatle izliyor. Rusya’ya yönelik tehdit algısının daha da yükselmesi hal
Rus Profesör Zubov, "Yürüyüş için eski meydana gidilmeliydi, zira askerlerimiz, Türkler ve Suriyelilerin hataları yüzünden değil, Kremlin'in hataları yüzünden ölmüştür" dedi.
Rusların Türk şirketlere karşı boykot başlatması üzerine sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Fenerbahçe taraftarı Yandex'i boykot ile ilk adımı atarken sosyal medyalarda ise Rus
Rusya’nın aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi'nden Vladimir Jirinovski, Türkiye'ye karşı misilleme önerilerinde kantarın topuzunu iyice kaçırdı.
Sınırda düşürülen Rus savaş uçağının ardından Türk vatandaşlarının Rusya'da maruz kaldıkları kötü muamele fotoğraflarla belgelendi.
İran lideri Hamaney'in yüksek askeri danışmanı, Rus uçağının düşürülmesinin Türkiye için ciddi sonuçlarının olacağını öne sürdü.
Tarım Sanayii Enstitüsü Başkanı (IKAR) Dmitriy Rılko, Türkiye’ye sektöre yönelik yasaklar getirilirse bu durumun ayçiçeği ve tahıl sektöründe sorun yaratacağını söyledi.