Ataşehir'de Trabzonlularla bir araya gelen İçişleri Bakanı Soylu, CHP adayına sert sözlerle yüklendi: Eskiden herkes Ekrem İmamoğlu'nun kendisini kucaklayacağını beklerdi, şimdi acaba ku
D. Mehmet Doğan- Karar
Hakan Albayrak- Karar
Abdülaziz Kıranşal- Milli Gazete
Süleyman Seyfi Öğün- Yeni Şafak
Hayrettin Karaman- Yeni Şafak
Dışişleri Bakanlığı, 'Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na düzenlenen füze saldırısını kınıyoruz.' açıklamasında bulundu.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD dahil hiçbir şekilde savaş başlatan taraf olmayacaklarını ancak savaş olması durumunda buna cevap vereceklerini bildirdi.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Yerhov, 'Rusya Federasyonu'nun S-400'le ilgili duruşu ve pozisyonunda herhangi bir değişiklik yoktur, değişmeyecektir de.' ifadelerini kullandı.
BM Genel Sekreteri Guterres, 'Çatışmaların önlenmesi ve ara buluculuk, daha geniş siyasi çabalar olmadan hiçbir işe yaramaz. BMGK üyelerini ve tüm BM üyelerini daha büyük bir birlik içi
ABD yönetimi, İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü'nün Irak'ta bağlantılı olduğu belirtilen şirket ve iki yöneticisine yaptırım kararı aldı.
Bakan Gül, ABD'li mevkidaşı Barr'a 'FETÖ elebaşının iadesi' süreciyle ilgili olarak yeni deliller sunduklarını bildirdi.
''ekümeniklik'' sözcüğü iki anlamda kullanılmaktadır. Birincisi, genel olarak Ortodoks, Protestan ve Katolik kiliselerin tek bir kilise haline gelmesidir. Bunu sağlamak için çalışmalar ve
Binali Yıldırım’a, İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’den tepki geldi.
Feyza Gümüşlüoğlu / ORDAF