Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül'le bir araya geldi. Gül'ün Maslak'taki ofisindeki görüşme 2 saat 15 dakika sürdü.
Rus Dışişleri Bakanlığı'ndan bir kaynağın verdiği bilgilere göre, Astana sürecinde garantör olan ülkelerin dışişleri bakanlarının 28 Nisan'da bir görüşme planladığı iddia edild
Türkiye Futbol Federasyonu, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 3 Mayıs Perşembe kaldığı yerden seyircisiz olarak devam etmesine karar verdi.
Cumhur İttifakı'nın karşısında açıklanmasa da bir blok halinde yer almaya çalışan CHP, İYİ Parti, SP, DP gibi partilerin ortak adayı olarak adı konuşulan Abdullah Gül'e, Büyük Birli
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya geldi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener arasındaki görüşme başladı.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran 2018'de yapılacak seçimlerde aday olacağı yolundaki iddiayı değerlendirdi. Öte yandan Ankara kulislerinden y
CHP'li Muharrem İnce, 'Abdullah Gül-Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam ben Erdoğan'a oy veririm' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla İYİ Parti'ye (İP) geçen milletvekilleri, CHP’den aday olamıyor. İP'nin ise baraj problemi var. Milletvekilleri CHP’ye dönerlerse �
TSK tarafından Irak kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesine yönelik 24 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen hava harekatı neticesinde, silahlı 10 terörist etkisiz hale getirildi.
Murat Bardakçı, Haber Türk'teki köşesinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun sarayda Farsça konuşulurdu sözlerini ironik bir dille ele aldı.
Milli Gazete yazarı Fatma Tuncer modern zamanda karşılaştığımız sorun ve yanı başımızdaki acılara karşı Aliya İzzet Begoviç'in sözlerini gündeme getirerek köşesinde irdeledi.
Güney Kore Parlamentosu, haftalık çalışma süresinin üst sınırını 68'den 52'ye indirecek yasayı onaylayarak çalışanlara uzun yıllardır hak ettiği molayı verdi. Ekonomik İşbirliği
Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu Ankara'nın baş döndüren atmosferinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a önemli bir tavsiyede bulundu.
Karar yazarı Yıldıray Oğur yaklaşan seçimlerin tarihsel mahiyeti ve önemini köşesine taşıyarak seçimlerin insanları bölmesine izin verilmemesi konusunda uyardı.