Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı: Darbecileri savunuyormuşuz zlenimi vermeyelim
11 Eylül kurbanlarının ailelerine Suudi Arabistan aleyhine dava açma imkanı tanıyan yasa tasarısının bu hafta ABD Temsilciler Meclisi'nde oylanması planlanıyor.
Macaristan'da sığınmacılara tekme atan ve çelme takan kadın kameraman, "barışı ihlal" suçlamasıyla yargılanacak.
TSK Kuzey Irak'a gece yarısı hava harekatı yaptı
Amerika ile Rusya nasıl ki geçmişte Vietnam’da hesaplarını görmüşlerse şimdilerde Suriye’de nasıl bir güç yarışına giriyor ve kozlarını kendi toprakları dışında başka topraklar
ABD'li yetkililer, Rusya ile Suriye'de çatışmaların durdurulması konusunda görüşmelerin başarısız olduğunu açıkladı.
İstanbul Okmeydanı'nda cezaevi firarisi olduğu belirtilen bir kişinin silahla ailesini rehin aldı. Polisin teslim ol çağrına ateşle karşılık veren cezaevi firarisi bacağından vurularak e
Pakistan Adalet Hareketi Partisi lideri İmran Han, Pakistan'nın Lahor kentinde düzenlenen hükümet karşıtı gösteriye katıldı.
İstanbul Kağıthane'de bir eğlence mekanına kimliği belirsiz kişilerce parça tesirli ses bombası atıldı.
Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ lideri Gülen'e 'Mister' diye hitap eden Hint gazeteciye kızdı.
Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ lideri Gülen'e 'Mister' diye hitap eden Hint gazeteciye kızdı.
Türkiye’nin Cerablus'a yönelik Fırat Kalkanı Operasyonunda 400 kilometrekarelik bir alan ele geçirildi. ÖSO'nun verilerine göre, bu alanın yarısından fazlası ABD tarafından desteklenen YP
FBI, yabancı internet korsanlarının ABD'deki başkanlık seçimlerini etkilemeye çalıştığı uyarısında bulundu.
ABD Türkiye'de bulunan vatandaşlarına Güney Doğu bölgesine gitmemeleri uyarında bulundu
15 Temmuz’da yapılan başarısız darbe girişiminin ardından yasadışı yollarla Yunanistan'a kaçan darbeci askerler Fransa, İspanya ve Belçika'dan sığınma talebinde bulundu.