Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türk Hava Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde düzenledikleri operasyonlar nedeniyle endişeli olduklarını belirtti.
ABD Savunma Bakanı Carter, "Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki gelişmelerle ilgilenmesi makuldür. Türkiye'nin DEAŞ'a karşı icra edilecek operasyonlara katılmasını istiyoruz" ifadesinde bulundu
Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından birisi olan Google, arama yapıldığında sağda çıkan bilgilerde FETÖ örgütü lideri Fetullah Gülen'in ölüm tarihi olarak 13 Nisan 2017 ta
UNRWA Gazze Direktörü Schack, "Gazze, insani hayat standartlarından dahi yoksun." açıklamasında bulundu
Amerikalı diplomat ve ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Franklin Jeffrey, Musul'da yaşanan DEAŞ krizinin, büyük tezgahların olduğu bir tehdide dönüştüğünü yazdı.
İnsanlar ömürleri süresince mutlu ve sıkıntılı günler geçirirler. Bunlar hep birer imtihandır. Sıkıntılı günlerdeki imtihan ile rahatlık dönemindeki imtihanı karşılaştırırsak,
Irak'ın geleceğine Musul operasyonu değil, operasyon sürerken Telafer gibi savaş sahalarında yaşananlar yön verecek.
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Arifiye ilçesinde "radyoaktif madde" bulunduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, "Suriye hükümeti Halep üzerindeki tüm savaş uçaklarını yere indirmeyi kabul etmeli.'' dedi.
Suriye Rejimi, hava sahasına giren herhangi bir Türk savaş uçağıyla ‘başa çıkılacağını’ ve jetlerin düşürüleceğini açıkladı.
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Türkiye ile DEAŞ karşıtı mücadeledeki ortak çabaların çok güçlü olduğunu söyledi.
THY'nin 2005'ten bu yana genel müdürlüğünü yapan Temel Kotil görevinden ayrılma kararı aldı. Açıklama yarın öğleden sonra yapılacak.
Darbe girişimi sonrası açığa alınan öğretmenler, kararın tebliğinin ardından görevlerine dönebilecekleri belirtildi.
ABD, Hizbullah komutanlarından Heysem Ali Tabatabai'yi küresel teröristler listesine aldı.
Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Suriye'nin Halep kentinde hava saldırılarına verilen arayı 24 saatliğine uzatma kararı aldıklarını açıkladı