Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri terör saldırılarını protesto için yürüdü
Halkların Demokratik Partisi'nden Beşiktaş'taki terör saldırısına ilişkin TBMM'de üç parti tarafından imzalanan ortak metne imza atmamalarıyla ilgili açıklama geldi.
Rusya hükümet sözcüsü Dmitri Peskov, Suriye'deki Palmyra antik kentinin yeniden IŞİD militanlarının eline geçmesiyle bu örgütün hâlâ ciddi bir tehdit olmaya devam ettiğini söyledi.
Adalet Bakanlığı kaynakları; Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kalp krizi geçirdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
10 Aralık Cumartesi Beşiktaş'taki hain terör saldırısının ardından özellikle sosyal medyada terör propagandası yapan hesapların olduğu biliniyor. EGM, vatandaşlardan sosyal medyada ter�
Meteoroloji, İstanbul'da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışların yarından itibaren karla karışık yağmura döneceğini açıkladı. Karın kentin kuzey ve yüksek kesimlerde 5 santime
Endonezya insan hakları örgütleri ve yardım kuruluşları, Myanmar'da hükümetin Arakan Müslümanlarına yapılacak yardımları kabul edeceğini açıklaması üzerine yardıma hazırlanıyor
Suriye’de bulunan silahlı muhalif grupların en büyüklerinden olan 'Ahrar'ül Şam' El-Bab operasyonuna destek için Fırat Kalkanı harekatına katıldı.
Esad rejimi, 4 bin savaşçısıyla Palmira'ya ani bir saldırı gerçekleştiren ve bölgenin tamamanın kontrolünü ele geçiren DAEŞ'a aralarında önemli miktarda zırhlı araç ve tankın da bu
TSK, El Bab, Tadif ve Zarzur bölgelerinde tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait çok sayıda barınma yeri içindeki teröristlerle birlikte vurulduğunu açıkladı.
Akdeniz ve Ege bölgelerinin kıyı kesimleri haricinde Trakya ve Anadolu'da yarın kar yağışı bekleniyor. Sıcaklıklar da yurt genelinde hissedilir derecede düşecek.
Içişleri Bakanlığı, 9 yıl önce Ankara Anafartalar Çarşısı önünde gerçekleşen canlı bomba saldırısında 1’i Pakistanlı 9 kişinin hayatını kaybettiği, 121 kişinin yaralandığı
Güzel insanlar güzel gemilere binip gittiler. Dünyanın vicdan yükünü omuzlamak için gittiler. Bizim uykumuzu da uyanıp gittiler. Göz ucuyla bakıp dualar mırıldanıyor geride kalanlar. Bu
Herkes daima kendisi kadardır. Acıda ve kederde, sevinçte ve kıvançta daima kendimizi dökeriz ortaya. 10 Aralık günü benim zamanım ziyadesiyle Beşiktaş olmuştu.
Batı ülkelerinin desteğini arkasına alan terör, Türkiye’yi canevinden vurmaya çalışıyor. ABD başta olmak üzere Almanya, İngiltere, Fransa ve AB’nin, terör örgütleri PKK ile FET֒ye