Tarihin dönemlendirilmesi konusunda Müslümanlarda oluşan anlayışta bazı problemler bulunmaktadır. Bu konuda Müslüman kültüründen bize gelen rivayetler, dönemlendirmenin sanki bizzat Hz.
Hindistan yönetiminin, binlerce asker yığdığı Cammu Keşmir’de ev ev dolaşarak topladığı Müslümanlara işkence yaptığı ortaya çıktı. Keşmirliler, işkence sırasında “Bize vurm
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır’daki ziyaretlerine CHP Diyarbakır İl Başkanlığı ile başladı.
Bugün 1 Muharrem 1441. Hicri takvimin ilk ayı. Takvim başlangıcı. İslâm tarihinde yeni bir sayfa… İslâm’ın aksiyona geçip yayılma hızını artıran bir olayın takvim başlangıcı o
Çanakkale Kaz Dağları'nda Kanadalı şirket Alamos Gold'un çalışmalarına karşı tepkiler sürerken ikinci bir Kaz Dağları vakasının Zonguldak Alaplı'da yaşandığı ortaya çıktı.
Hükümetin memura verdiği zam gündemdeki yerini korurken, milletvekillerinin alacakları zamlı maaş da belli oldu. Şu an 23 bin 530 TL olan milletvekili maaşı, ocak ayında 24 bin 471 TL'ye ç
Solcularımız asi olduğu için övüyor Şeyhi, sağcılarımız yine bu gerekçeyle lanetliyor. Ama gerçekten bir isyan hareketinin yaşanıp yaşanmadığı, yaşandıysa da bunun mahiyetinin ne
Moskova’da yapılan Erdoğan-Putin görüşmesi, iki ülke arasında işbirliğinin artacağını, ama esaslı ihtilaf noktalarının devam ettiğini gösterdi.
Ak Parti bünyesinden iki partinin daha doğacağı aşağı yukarı kesinleşmiş gözüküyor. Davutoğlu ve Gül – Babacan etrafındaki oluşumların parti haline gelmesine ramak kaldı, denilebi
BOTAŞ'ın ilan ettiği doğal gaz toptan satış fiyatları kapsamında Konut tüketicileri (evsel tüketiciler) ve sanayi tüketicileri için doğal gaz satış fiyatlarına ortalama % 14.90 oranın
Rusya Savunma Bakanlığı, Esed rejiminin İdlib'de tek taraflı ateşkes kararının yarından itibaren yürürlüğe gireceğini açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Çin'in Uygur Türklerine karşı yürüttüğü baskıcı politikalarla uluslararası normları ihlal ettiğini belirtti.
Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın yeni parti kurma çalışmaları devam ederken, ekip listeleri de şekilleniyor. Babacan ve Davutoğlu'nun hedefinde Ak P'artide görev almış birçok isim var.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, işten çıkarılan işçilerin temsilcileriyle görüştü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'dan Su-57 savaş uçağı alınıp alınmayacağı konusunda, "Bakanlıklarımız muhataplarıyla görüşmeyi sürdürüyor. 25 milyar dolar gibi bir ihra