Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada 26 ve 27 Mart'ta etkisiz hale getirilen 13 PKK'lının arasında bulunan örgütün üst düzey yöneticilerinden 2 teröristin İçişleri Bakanlığının
Dünyanın bir zamanlar en çok aranan adamlarından biri olan ‘Çakal Carlos’, Fransa'da 1974 yılında bir alışveriş merkezine gerçekleştirilen saldırıdan dolayı suçlu bulunup, ömür boy
Emniyet Genel Müdürlüğü, "saadet zinciri" olarak bilinen piramit satış sistemiyle dolandırıcılığa karşı vatandaşları uyardı.
Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 2010 yılından bu yana görülen terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK ana davasında, aralarında DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, eski m
ABD'de Beyaz Saray yakınlarında şüpheli bir paket tespit edildi, şüpheli paket bölgede paniğe neden oldu.
2 milyona yakın öğrencinin girdiği ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan YGS sonuçları açıklandı.
Almanya İçişleri Bakanı, MİT'in Almanya'da FETÖ terör örgütüne dönük istihbarat çalışmaları yaptığı iddialarının Alman medyasında yer almasıyla ilgili açıklama yaptı.
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: “Amacımız yasaklamak değil ama kanalların kendilerine çekidüzen vermesi lazım” dedi.
Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Afrika ülkelerinde savunma sanayisi ürünlerinin tanıtılmasını desteklemek için Kuzey Afrika'da iş birliği ofisi açma kararı aldı.
Muhtemel bir depremde Marmara bölgesine yardım malzemelerinin süratle dağıtılabilmesi için Yalova'ya yapılan 2 deponun anahtarının başka bir şehirde olduğu ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da girdiği "Hayır" çadırında konuşulanları anlattı. Çadırdakilere 'Niçin hayır diyorsunuz?' diye sorduğunu belirten Cumhurbaşkanı "Biz, çağdaş bir
16 Nisan'da yapılacak referandum için, 'Evet' oylarının geçersiz sayılması için 'Hayır'cılar türlü oyunların peşine düştü.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, NTV Spor özel yayınında Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı hakkında açıklamalarda bulundu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Nevruz tatilinde çektirdiği bir fotoğraf İran'da ciddi tartışmalara yol açtı.
Hakan Şükür ve Arif Erdem, 6 yıl ve üzerinde aidat ödemedikleri için yönetim kararıyla üyelikleri sonlandırıldı. Sonrasında ise yoğun telefon trafiği yaşandı.