Meksika açıklarında 8.2 büyüklüğünde meydana gelen depremde şu ana kadar en az 27 kişi hayatını kaybetti.
Adalet Bakanı Gül, ABD'deki davaya Zafer Çağlayan'ın dahil edildiği iddialarıyla ilgili, "Bu iddialar aslında FETÖ terör örgütü mensuplarınca kullanılmış, atılmış bir sakızdır. B
Reza Zerrab davasına dahil edilen eski bakan Zafer Çağlayan'a tutuklama talebinde bulunulduğu öğrenildi.
ABD Federal Acil Durum Yönetim Kurumu (FEMA), Florida eyaleti sahillerine yaklaşan Irma Kasırgası'nın büyük yıkıma yol açacağı uyarısında bulundu.
Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2016-YDUS) sonuçları açıklandı.
Kuzey Kore'nin yaptığı nükleer denemenin ardından Güney Kore'de radyonüklit ksenon kalıntılarının tespit edildiği öğrenildi.
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama meydana geldiği öğrenildi. Patlama sonucunda ölü ve yaralıların olduğu bilgisi edinildi.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin, Meksika'nın güney sahili açıklarında meydana gelen, can kaybı ve hasara yol açan deprem nedeniyle Meksika hükümeti ve halkıyla dayanışma içinde ol
İstanbul'un Şişli ilçesinin eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in kuracağı partiye katılacağı iddialarına yönelik, "Bizim çizgimiz bellidir,
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Kara Harp Okulunda silahlandırılarak nizamiyelerde görevlendirildikle
CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak, "Varlık Fonu kapansın, kamu zararı daha da büyümesin. Bugüne kadar sağlanan bir katkı yok, sadece harcama var." dedi.
Barzani gerçekleştirmeyi planladıkları referandum sonrasında Türkiye'nin olası operasyonuna karşı 'savaşırız' tehdidinde bulundu.
Myanmar’da yaşayan gazeteci Joe Freeman, The Atlantic’te yayınlanan yazısında Myanmar’daki radikal Budist rahipleri ve Ma Ba Tha örgütü üyelerinin Müslümanlara saldırılarını ele aldı
İspanya hükümetinden üst düzey yetkili, ülkenin doğusundaki Katalonya özerk yönetiminde bağımsızlık referandumunu önlemek için her türlü yasal girişimin yapılacağını, 'son seçen
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Altay, Arakan'a giden yardımları Emine Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın götürmesine tepki gösterdi.