ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabı üzerinden kendisine 'havlayan köpek' diyen Kim Jong-un için 'deli adam' benzetmesi yaptı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum ısrarı sürerken ABD'nin 2018 Savunma Bütçesi’nde peşmergeye pay ayrıldığı ortaya çıktı.
Suudi Arabistan'da kadınların aptal olduğu için araba kullanmamaları gerektiğini söyleyen Vaize tepki geldi. Videonun yayılması sonrası Vaizin 'vaazlarının yasaklanması çağrısı' yapı
Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Her yıl, bir çok hastalıktan korunmak için bilhassa çocuklara yapılan aşılar, 3 milyon insanın hayatını kurtarıyor. 750 bin çocuğun da engelli olmasının önünüe geçiliyor.
Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki İdlib'e düzenlenen şiddetli hava saldırıları sürüyor. Bugünkü saldırılarda en az 12 sivil hayatını kaybetti.
İspanya hükümeti, yasa dışı ilan edilmesine rağmen 1 Ekim'de yapılması planlanan bağımsızlık referandumundan dolayı sokakta gerginliğin artığı Katalonya'ya takviye güvenlik gücü g
Musul'un Sincar ilçesinde İran destekli Haşdi Şabi milisleri ve terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, 3 milisin hayatını kaybettiği, 7'sinin de yaralandığı belirti
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, çocukları cezbedici nitelikteki "slime" adlı ürünün tüketiciler tarafından evde hazırlanmasının birtakım riskler içerdiğini bildirdi.
Filistinli aktivist Alaaddin el-Faris,, Türkiye'nin Filistin'e verdiği desteğe teşekkür etmek için, İstanbul'dan Ankara'ya yürüyücek.
TSK tarafından Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlatılan tatbikat devam ediyor.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba ile Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Ruhaihi, Balıklıgöl Yerleşkesini gezerek Dergah'da cuma namazı kıldı.
Fransa'da çiftçiler, Macron'un tarım politikalarını protesto etti. Çiftçiler, Şanzelize caddesinin bir bölümünü samanlarla kapattı.
Myanmar hükümetinin, Arakan'da şiddet olaylarının yeniden başladığı 25 Ağustos'tan bu yana yaşanan olaylarla ilgili dünya kamuoyunu yanıltmak için "aldatma ve deve kuşu politikası" izl
Arapça Kitap ve Kültür Fuarı, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde açıldı.