Katar merkezli El Cezire Arapça kanalının Twitter hesabı birkaç saat kapalı kaldıktan sonra yeniden açıldı.
Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Vatikan'ı ziyaret eden Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter Katar merkezli Al Jazeera kanalının Arapça hesabını askıya aldı. Hesabın askıya alınması nedeniyle yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı.
TUSKON soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen ve hakkında yakalama karar çıkarılan Ömer Faruk Kavurmacı ve FETÖ mülkiye yapılanması iddianamesinde adliy
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Körfez krizini sona erdirmek için Suudi Arabistan’a yaptığı kritik ziyaretini izleyen TRT World muhabirlerinin gözaltına alındığı ortaya çı
Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavı kapsamında fen bilimleri alanında yapılan ve saat 10.00'da başlayan LYS-2, saat 12.15'te sona erdi.
Japonya'da ABD donanmasına ait USS Fitzgerald adlı destroyerin, bir yük gemisiyle çarpışması sonucu ABD donanmasından 7 mürettebatın kayıp olduğu bildirildi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Suudi Arabistan Kralı Selman'ın görüşmesinde, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krize ilişkin gelişmeler ele alındı.
“Yeni dindarlık, bizi rahmete götürmez... Rahmete götürecek dindarlık, sünneti ihya ederek yapılabilir” diyen Yazar Abdurrahman Arslan’la dindarlık algısının içinin boşaltılmasını
Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, avukatıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu
Ülkenin doğusunda yapılan kazılarda ticaret merkezi olduğu tahmin edilen 10. yüzyıla ait bir şehir bulundu.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Ömer Faruk Kavurmacı gözaltına alı
Şanlıurfa'da "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan yargılanan Diyarbakır Milletvekili Tan'a 2 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide, 28 Haziran'da gerçekleştirilmesi planlanan Kıbrıs Konferansı'nın İsviçre'nin Crans-Montana kentinde yapılacağını duyurdu.
FETÖ'den yargılanan eski İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın hakkında ağırlaştırılmış müebbet isteniyor.