Kandil'de nevruz ateşi yakıp halay çeken PKK'lılar telsiz görüşmelerinde korkudan yanlarına gelemeyen elebaşılarını 'ti'ye aldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kirby, Brüksel’de düzenlenen terör saldırıları sonrasında, bu terör saldırılarının İslamı ve Müslümanları temsil etmediğini aktardı.
Belçika devlet televizyonu RTBF, Brüksel Havalimanı’na saldıran iki intihar bombacısının isimlerinin Khalid ve Brahim El Bakraoui kardeşler olduğunu duyurdu.
ABD’de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adaylığını kazanmak için çabalayan aday adayları Ted Cruz ile Donald Trump, Brüksel’deki saldırı
Brüksel'deki terör saldırısının ardından ABD'de havalimanları ve tren istasyonlarında güvenlik tedbirleri artırıldı
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kirby, Brüksel’de düzenlenen terör saldırıları sonrasında, bu terör saldırılarının İslamı ve Müslümanları temsil etmediğini aktardı.
Irak yönetiminin, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni (IKBY) eski petrol ve bütçe anlaşmasını yürürlüğe koymaya ya da yeni bir anlaşma imzalamaya çağırdığı bildirildi.
AB devlet ve hükümet başkanlarının ortak açıklamasında dayanışma ve 'terörle' mücadelede kararlılık mesajı verildi.
Güvenlik kaynakları, Gaziantep sınırında Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve IŞİD üyesi olduğu değerlendirilen 10 kişinin yakalandığını duyurdu. Yakalan
India Today Belçika polisi saldırganlara ait olabileceği belirtilen fotoğrafları yayınladı.
Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'in Eylem Planı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan 3 aylık vaatlerin tümü 90 günlük süre içerisinde tamamlandı.
PKK’ye destek veren, örgüt militanlarını maaşa bağladığı tespit edilen bazı HDP'li belediyelerde başkanın yerine kayyum atanacak.
HDP Eşbaşkanları Demirtaş ve Yüksekdağ, Brüksel'deki saldırıyı kınadıklarını belirterek uluslararası dayanışma çağrısı yaptı
Rusya’da yoksulluk sınırı altında yaşayanların sayısı son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşarak 19,2 milyona ulaştı
Belçika'daki saldırılar sebebiyle Müslümanalrı suçlayan Trump, ABD'nin ve Batılı ülkelerin 'cihad gruplarına' karşı savaşı sertleştirmesi gerektiğini söyledi