Şener, Ortadoğu'da herkese silah satarak hep kazanmak isteyen Amerika'nın oyununu Türkiye'nin bozduğunu söyledi.
Alman basını Barzani ile İbadi'nin DEAŞ'tan boşalan yerler için karşı karşıya geldiğini, bunun ABD'nin kararsızlığının sonucu olduğunu yazdı
ITC Güvenlik Dairesi Başkanı Tahir, "Irak Türkmen Cephesi bürolarını bir süreliğine kendimiz koruyacağız" dedi
Afrika’da son yılların en kanlı terör saldırısına hedef olan Somali’nin Cumhurbaşkanı Fermacu, Türkiye’ye yardımları için teşekkür etti. Sağlık Bakanı’nın ziyaretinde konuşan F
Kürdistan Demokrasi Partisi'nin Rusya temsilcisi, Kerkük'ün Kürdistan'ın bir parçası olduğunu ve bu yüzden kimsenin ondan vazgeçemeyeceğini söyledi.
Irak ordusunun Kerkük'teki ilerleyişi sırasında KYB'li peşmergelerin mevzilerini terk ettiği iddialarına yönelik Talabani cephesinden ilk açıklama geldi. KYB Terörle Mücadele Gücü Başka
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki üniversiteye rektör ataması yaptı.
Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın bir araya gelecek. Meclis’te yapılması planlanan görüşmenin ana gündemini OHAL’in tekrar uzatılması ve Kerk
ABD Başkanı Donald Trump, Erbil-Bağdat hattında yaşanan gerginlik için ülkesinin taraf tutmadığını söyledi. Trump, "Kürtler ile Bağdat'ın anlaşamamasından memnun değiliz" dedi.
IKBY Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Kerkük'teki petrol kuyularından Ceyhan Limanı'na sevkiyatın askıya alınmasının söz konusu olmadığını belirtti.
Katalonya İçişleri Bakanı Forn, Barcelona ve Madrid arasında diyalog sağlanamaması halinde, Katalonya'nın 25 Aralık'ta bağımsızlık ilan edebileceğini açıkladı.
Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından ilk kez heyetler arası görüşmelerde bulunacak ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ankara'ya gelmesinin ardında
Somali'deki patlamanın ardından Türkiye'den gönderilen askeri ambulans uçak, 35 yaralıyı Türkiye'ye getirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Tahriru'ş Şam yetkilisi Türkiye ile yapılan anlaşmanın ayrıntılarını paylaşarak Türk askerlerinin İdlib'e intikalinin 'işgal' anlamına gelmediğini söyledi.