Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yemen'de İran destekli bir iktidar mücadelesine giren Husi Ensarullah Hareketi, Aden - Ebyen yolunda 11 sivili katletti.
Ermenek'te 18 işçinin öldüğü facia ile ilgili davanın görülmesine yarın başlanacak...
Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) tarafından aranan Sudan Devlet Başkanı Ömer Beşir için Güney Afrika’da bir mahkeme ülkeden çıkışının engellenmesi yönünde karar verdi.
3'ü görme engelli 8 çocuğuyla sığınan Halaf Derviş, Tel Abyad'da yaşananları anlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye sınırında yaşanan olayların hayra alamet olmadığını söyledi.
Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre; Afganistan'da ABD'nin başını çektiği NATO güçleri ve Kabil hükümetine karşı savaşan Taliban, İran'da temsilcilik açmak istiyor.
Anadolu Yakası'nda bazı ilçelere 16 Haziran'da elektrik verilemeyecek.
Anadolu Ajansı muhabirine konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, erken seçimin AK Parti'nin gündeminde olmadığını ve sorumluluk üstleneceklerini açıkladı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 'Türkiye sürdürülebilir hükümeti en kısa kurmak durumunda' dedi.
Başbakan Yardımcısı Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'le ilgili son kez konuştuğunu söyledi: Bir yerlere yaranmak için beni kullanan birini siyaseten yok etmeyi düşü
Diyarbakır’da HDP'nin düzenlediği mitingde yapılan bombalı saldırıda ağır yaralanan 65 yaşındaki Ali Türkman da hayatını kaybetti.
Seçim sonrasında koalisyon formüllerinde Meral Akşener'in isminin sık sık ön plana çıkarılması parti içinde rahatsızlığa neden oldu. Bahçeli, Akşener isminin sık sık telafuz edilmes
24 TV yayınlanan Açık Görüş'e katılan Savcı Sayan 7 Haziran seçimlerini değerlendirirken Aydın Doğan'ın yeni hükümetin kurulması için CHP, MHP ve HDP'liler ile görüşme yaptığın�
Çanakkale'de Yunanistan'a geçmeye çalışan 38 Afganistan uyruklu göçmen yakalandı
TÜBİTAK Başkanlığı'na Prof. Dr. Ahmet Ergin'in atanmasına dair karar, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi