Elazığ’dan besicilere müjde veren Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, "Küspemizi 90 liradan 60 liraya indirdik. Besicilerimiz yem alanında bir nefes alsınlar. Enflasyonla mücadele k
Suudi Arabistan'dan yapılan açıklamada, ABD'nin kayıp Suudi gazeteci Kaşıkçı konusunda atacağı adımlara aynı şekilde yanıt verileceği belirtildi.
İsrail emniyet mensupları ve halkı, Savunma Bakanı Liberman'ın Gazze şeridine yakıt girişinin durdurulmasına yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi.
3. havalimanı inşaatını yapan İGA'nın CEO’su Kadri Samsunlu, işçi eylemleri hakkında "işçiler haklıydı, sorunlardan haberim yoktu" açıklamasında bulunarak "Özür dilerim" dedi.
İYİ Parti’nin Şırnak merkez ilçe başkanı, 6 ilçe başkanı ve 860 üyesi istifa etti.
ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin uzay kuvvetleri kurma çalışmalarında Rusya ve Çin'in gerisinde kaldığını kabul etti.
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 2018 yılı mısır alım fiyatlarını açıkladı. Pakdemirli çiftçiye müjdeyi verirken, fiyatların 2017'ye göre yüzde 25 artırıldığını söyleyerek to
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'nin ülkesinde nihai hedefinin 'rejim değişikliği' olduğunu söyledi.
Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamındaki borçların peşin ve ilk taksit ödemesi için tanınan süre yarın dolacak.
Güvenlik güçlerince ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan "Hırsız Kapanı 4" operasyonlarında adam öldürme, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti, cinsel
Dünyanın en büyük liman işletmecilerinden Hollandalı APM Terminals'in Türkiye pazarından çekilme kararı aldığı belirtildi.
ABD’li eski diplomat Ann Wright, kendisinden haber alınamayan Cemal Kaşıkçı için gece geç saatlerde Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu önüne gelerek açıklamalarda bulundu. Wright
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Özellikle tarım piyasalarında, yüksek kuru bahane ederek vatandaşın ekmeğine göz diken fırsatçılara göz açtırmıyoruz.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı’ndan sonra Fırat’ın Doğusu için de “Bir gece ansızın gelebiliriz” mesajı vermesiyle terör yuvalarının imhası için ger
Burslarla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, lisans öğrencilerinin 500 lira burs alacağını açıkladı.