Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yasayı yarın meclise sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Yeni yönetimin ilk bütçe hazırlığını tamamladıklarını ve yarın Meclis'e sunacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Her kim ki; sırf unvanını kaybetmemek için pasif konuma geçtiyse bizim için o kişi ekibimizin parçası olmaktan çıkmıştır. O kişinin gözünün yaşına bakmayacağız' dedi. Erdoğan, CHP'nin İş Bankası hisseleriyle ilgili de 'direnmeleri netice vermez' şeklinde konuştu.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satırbaÅŸları:

GeçtiÄŸimiz hafta hafta Kızılcahamam'da önemli bir toplantı gerçekleÅŸtirdik. Türkiye'nin Afrika'da baÅŸlattığı açılım politikasının meyvelerini görüyoruz. Dünya üçüncü bin yıla Afrika'nın damga vuracaÄŸa benziyor. Biz de Afrikalı kardeÅŸlerimizin yanında yer alıyoruz. Çamlıca Camii eserinin artık bitme noktasına geldiÄŸini görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Dün ilçe baÅŸkanlarımızla ilk defa, iki bölüm halinde partimizde toplantı yaptık. Ä°lçe baÅŸkanlarımızla her yıl bu tür toplantılar yaparak sürdüreceÄŸiz.

Türkiye geçmiÅŸte popülist politikalardan çok çekti, gelin yeniden bu tehlikeli alışkanlığı hortlatmayalım.

YARIN MECLÄ°S'E SUNUYORUZ

Mart 2019'da mahalli idari seçimlerinde de yeni bir hizmet döneminin kapılarını aralayacağız. Biz iÅŸbaşına gelir gelmez 3 aÅŸamalı program baÅŸlattık. 100 günlük icraat programı baÅŸlattık. Türkiye 2002-2013 yılları arasındaki hedefleri aÅŸarak yakalamıştır. 2013 yılında itibaren yaÅŸadığımız sınamalar nedeniyle kimi hedeflerimizin gerisine düÅŸtük.

Bize kurulan tuzakları ufak sendelemelerle atlatıp yürümeye devam ettik.

Yeni yönetimin ilk bütçe hazırlığını tamamladık, yarın Meclis'e sunuyoruz.

GÖZÜNÜN YAÅžINA BAKMAYACAÄžIZ

Bize iÅŸ üreten bürokratlar lazım. Her kim ki; sırf unvanını kaybetmemek için pasif konuma geçtiyse bizim için o kiÅŸi ekibimizin parçası olmaktan çıkmıştır. Bu tarz kiÅŸiler duyduÄŸumuzda o kiÅŸinin gözünün yaşına bakmayacağız.

Bakan arkadaÅŸlarımdan ricam yetki devrini süratle tamamlayıp bürokrasi çarklarının tıkır tıkır iÅŸlemesini saÄŸlamalıdır.

BRUNSON AÇIKLAMASI

Rahip Brunson olayını yaÅŸadık. Türk adalet sistemi kararını verdi ve uygulamaya koydu. Trump'ın teÅŸekkürü geç kalmış bir açıklamadır.

FIRAT'IN DOÄžUSUNDA GEREKEN ADIMLARI ATACAÄžIZ

Münbiç’te ÅŸu anda MehmetçiÄŸimiz, Amerikalı askerlerle müÅŸterek eÄŸitim sistemini cereyan ediyor. Bir an önce, takvim 90 gündü, 90 günlük takvim ne yazık ki ÅŸu anda çalıştı diyemeyiz, çalışmadı. Çalışmazsa biz orada da göbeÄŸimizi kesmeyi biliriz, gereÄŸini yaparız. Aynı ÅŸekilde Fırat’ın doÄŸusunda gereken adımlar atılmaz, hala bu gecikme süreci devam ederse orada da özellikle bu YPG/PYD’ye, daha doÄŸrusu PKK’ya karşı atılması gereken adımları en üst düzeyde atacağız, gereÄŸini yapacağız."

KAYIP SUUDÄ° GAZETCÄ° KAÇIKÇI

Amacımız bizler için kanaat oluÅŸturacak bir sonuca ulaÅŸmak.

Ä°Åž BANKASI'NDAKÄ° CHP HÄ°SSELERÄ°

Onların direnmesi herhangi bir netice vermez.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.