Almanya’nın Münih şehrindeki Bavyera Motor Tesisleri'nin (BMW) Garching tesislerinde Türkçe konuşmanın yasaklandığına dair iddialara işletmeden yanıt geldi.
NATO Askeri Komite Başkanı, Türkiye’nin S-400 alımına karışamayacaklarını açıkladı.
2016'da kaleme aldığı bir yazısı nedeniyle 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla yargılanan gazeteci-yazar Ahmet Altan, 7 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, kendini Venezüella Devlet Başkanı ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'nun Washington'a büyükelçi atamasını eleştirdi, elçilerin yalnızca
ABD'nin 2020 savunma bütçesinde, Suriye'de IŞİD varlığı sona erdirilmesine rağmen YPG/PKK'ya bomba yapımında kullanılacak çok sayıda mühimmat ayırması dikkati çekti.
Kuetta kentinde katıldığı toplantıda konuşan Pakistan ordusu Güney Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Asım Salim Bajva, sınır yönetimi ve güvenliğinin başta Pakistan'ın Belucistan eyaleti
Yunanistan’ın, İsrail ile birlikte Girit Adası'nda radar kurduğu ortaya çıktı. Radarın Türkiye ve İsrail'in can düşmanı Hizbullah'ı izlemede kullanılacağı ileri sürüldü.
Almanya’da muhalefet partilerinden sağ popülist AfD’li (Almanya için Alternatif) bazı siyasetçiler, 'Yeni Almanlar' adlı bir dernek kurdu. Derneğin 2. Başkanı, “Müslümanlara kapımız
Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Hamas'ın İsrail'in kışkırtmaları karşısında Türkiye'nin yanında olduğunu vurguladı.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev istifa etti.
Gebze Sivil Dayanışma Platformu’nun düzenlediği programda dünya Müslümanlarının sorunları ve çözüm yolları gündeme getirildi.
'ABD Dışişleri Bakanı görevine daha ne kadar devam edeceği' sorusuna esprili yanıt veren Pompeo, "Trump bir tweetle beni atana dek" dedi.
ABD eski Başkanı George Bush mevcut ABD Başkanı Donald Trump'ı sert göçmen yasaları konusunda uyardı.
Hollandalı savcılar Gökmen Tanış adlı Türkiye doğumlu zanlının Utrecht kentinde bir tramvayda öldürdüğü kişiler arasında şu ana kadar bir bağlantı tespit edilemediğini açıkladı
Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diy