Sosyal Medya

Güncel

Belediyenin fıkraları aratmayan merdiveni

Zonguldak'ta sonu tamamlanmadığı için kullanıma açılamayan merdiveni gören vatandaşlar trajikomik olay karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.



Görenler hayretler içinde kalıyor'
CoÄŸrafi yapısı sebebiyle bir çok mahallesinde merdiven bulunduÄŸu için 'Merdivenler Kenti' unvanı bulunan Zonguldak'ta, yarım bırakıldığı için kullanıma açılamayan merdiven görenleri hayretler içinde bırakıyor.
 
'Ä°nsan çıkmaya korkuyor'
Mehmetçik Caddesi mevkisinde bir süre önce belediye tarafından yaptırıldığı iddia edilen merdivenin sonunun tamamlanmaması nedeniyle vatandaÅŸlar anayola çıkabilmek için zorlanıyor.
 
Merdiveni kullandıktan sonra geri dönen üniversite öÄŸrencisi Enes ÅžimÅŸek, "Burada üniversite okuyorum. Son sınıf öÄŸrencisiyim. Ordu Ünyeli'yim. Babam burada yıllarca görev yaptı. Yıllarca burada yaşıyoruz. Bu hezimeti yaşıyoruz. Mal meydanda diyeyim ne diyeyim. Temel fıkrası gibi aynı. Karadeniz'de Temel Dursun fıkraları çok olur. Aynı ona benzetiyorum.
 
Yukarıdan giriÅŸ var buraya kadar iniyorsunuz. Burada millet ne yapsın. Uçsun mu atlasın mı? Belediye bunu hiç takip etmemiÅŸ. DuyduÄŸuma göre bir müteahhitle anlaÅŸmışlar. Müteahhit de bu kadar yapmış. Bunu takip etmemiÅŸler. DiÄŸer merdiven de ÅŸurada. Eski merdiven de burada. Sanki kendisi oluÅŸmuÅŸ gibi insan çıkmaya korkuyor" dedi.
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.