Suriye’de geçiş hükümeti kurulmasını amaçlayan Cenevre sürecinin planlanan tarihi 25 Ocak ama görüşmeler ertelenebilir. Rusya, görüşmelere PYD’nin de katılmasını istiyor. ABD ve Rus
Çatışmanın kuralları ve araçları tamamen değişirken, sadece stratejik düşünce ve silahlanma planlarını değil, aynı zamanda eğitim programları ve planlarını da yeniden gözden geçi
Bu soğuk kış gününde, bir ihtiyaç sahibinin duasından daha sıcak bir sığınak bulamayız. Sığınağa koşun Müslümanlar. Lütfen sırayı bozun ve acele edin.
Pakistan'da en az 3 kişi Baça Han Üniversitesi'ni hedef aldı. Üniversite yerleşkesinden patlama ve silah sesleri yükseldi. Reuters'a göre 1 kişi öldü, en az 50 kişi de yaralandı.
Hakkâri ve Şırnak’ın il merkezlerinin Yüksekova ve Cizre ilçelerine kaydırılmasıyla ilgili planlamanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
TSK'nın, Cerablus'a askeri operasyon düzenlemek amacıyla hazırlığa başladığı öne sürüldü...
Polis, Diyarbakır Çınar'da yapılan terör saldırısının ardından "Bahar erken geldi" tweeti atan Figen Yüksekdağ'ın sağ kolunu arıyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları çerçevesinde bazı İngiliz gazetelerinin temsilcileriyle bir araya geldi.
Dink'in cinayet davasını ve soruşturmayı yakından takip eden arkadaşları ve avukatı ile gelinen aşamayı konuştuk. Avukat Hakan Bakırcı, "Örgüte yönelik soruşturmada çok ciddi delille
Rusya ile Türkiye arasında yaşanan kriz ve Moskova'nın Türklere vize uygulamaya başlaması, Rusya'da yaşayan Türkiye vatandaşlarının sayısında ciddi düşüşe yol açtı.
Avrupa Konseyi Başkanı Tusk, iki ay içerisinde mülteci krizine bir çözüm bulunamadığı takdirde, Schengen'in tarih olacağını söyledi.
HDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş, eşinin rapor alıp öğretmenlik maaşını aldığına dair haberlere dair açıklama yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile telefonda görüştü. Obama, görüşmede İstanbul ve Diyarbakır'da meydana gelen saldırıları kınadıklarını belirterek, Erdoğan'a taziyeler
İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi "ABD'nin hilelerine" karşı uyardı.
Apple, Samsung, Microsoft, LG, Mercedes, VW ve daha sayamadığımız onlarca teknoloji devi hepsi de bu batağın içerisinde!