Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Şahiner, Soma'daki maden faciasıyla ilgili fezlekenin kabul edildiğini, olayla ilgili iddianamenin hazırlanarak mahkemeye sunulduğunu bildirdi.
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Recep Bülent Bostanoğlu, milli denizaltı yapılması için proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Bitlis'te devam eden altyapı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte, bir işçi toprak altında kaldı. Göçükten yaralı çıkartılan işçi hastaneye kaldırıldı.
Mısır ordusunun, Kuzey Sina'da düzenlediği operasyonda 8 kişi katledildi.
Nijerya'nın güneydoğusunda bulunan Yobe eyaletindeki bir ortaokula düzenlenen bombalı saldırıda çoğu öğrenci 32 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Milyonlarca kişinin gözü kulağı bugün görülecek davada. 2000 yılı ve sonrasında emekli olanları ilgilendiren davaya bugün devam edilecek.
Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri, Fetih hareketinin Hamas aleyhine yürüttüğü haksız propaganda son bulmalı dedi
Kobani olaylarından sonra "donduğu" belirtilen Çözüm Süreciyle ilgili açıklama yapan Yalçın Akdoğan, olaylardan Öcalan'ın sorumlu tuttu. Akdoğan, olayların arkasında Öcalan'ın olduğ
ABD Başkanı Barack Obama, İran’ın nükleer programına ilişkin "Hala büyük bir uçurum var. O noktaya (anlaşma) gelemeyebiliriz" dedi.
JET-PA Holding’in sahibi Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da yerine getirdiği 7 yıldızlı dönem mülk projesi Caprice Gold’a nakit yatıran onlarca şahıs , 2010 senesinde başlayan ve 2013
Gazze'deki 2 bin kişilik katliamın ardından Mescid-i Aksa'ya da giren İsrail'in Cumhurbaşkanı, 'İşkenceler etrafımızı sarmış durumda' dedi.
Umran Hareketi Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Can, Akit’e konuştu. Terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik çirkin saldırısını değerlendiren Can; “Türkiye, İsrail ile bütün
İsrail'de bakanlardan oluşan yasama komisyonu, İsrail kanunlarının Batı Şeria'da uygulanmasını öngören kanun taslağını onayladı.
Şanlıurfa’da Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer olarak önde gelen Balıklıgöl platosuna gelen 70 yaşındaki Mahmut Aytar, İbrahim Peygamber’in makamında ölmek için dua etti.
ŞİŞLİ'de lüks bir otomobildekilerden bahşiş isteyen iki adam, isteği yerine gelmeyince elindeki taşla aracın camını kırmaya çalıştı.