Bakan Bozdağ, Siyasi Partiler Kanunu ve Seçim Kanunları ile ilgili taslaklar hazırlamak üzere Adalet Bakanlığı bünyesinde iki ayrı komisyon kurulduğunu söyledi
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniye, 10'uncu yılına giren Gazze ablukasının neden olduğu sıkıntıların son bulması ve içerideki bölünmüşlüğe sona verilmesi için ç
Sokağa çıkma yasağı uygulanan bir ilçede görev yapan imam A.A, "Memleket ezansız kalmasın" diyerek 5 ay boyunca görev yaptığı camiden ayrılmadı. Terör eylemleri nedeniyle ailesini meml
Tacikistan'da gözaltına alınan ve bugün Türkiye'ye dönen avukatların yaşadıkları ile ilgili olarak Tacikistan Hak İhlalleri Gözlem Heyeti'nden bir açıklama geldi.
Bu sezon elverişsiz hava şartlarının yanı sıra denizlerdeki balığın azalması fiyatlarda yüzde 150'lere varan artış yaşanmasına neden oldu.
Amerika'da cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala adaylar güvenlik, göç ve silah kontrolü sloganları üzerinden yarışmaya devam ediyor.
ABD'donarak öldüğü düşünülen genç adam 13 gün sonra hayata döndü. Bulunduğu sırada hiçbir yaşam belirtisi olmayan genç 13 gün sonra uyandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile yaptığı görüşme sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Uşak’ta cami inşaatının iskelesinin çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı. Yaralılardan 4’ü hastaneye kaldırılırken, bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Eski Tunus Cumhurbaşkanı Marzuki, 'Esed rejimi, Rusya'nın Suriye'deki iç savaşa müdahalesiyle askeri açıdan avantaj sağlamaya başladı' dedi.
Irak Enbar İl Valisi Ravi, ''DAEŞ'in elinden geri almak için yapılan operasyonlar sonucu Ramadi kentinin yüzde 80'i yıkıldı" dedi.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan operasyonlarla ilgili yeni bir açıklama geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Milli Savunma Bakanı Kammenos’un, Türkiye ve Kıbrıs meselesi hakkındaki sözlerini kınadı.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Ortadoğu gezisi kapsamında resmi temaslarda bulunmak üzere İran'ı ziyaret ediyor.
El Salvador'da, sivrisineklerin bulaştırdığı ve kusurlu doğumlara neden olan Zika virüsüyle mücadele için kadınlara doğum yapmamaları önerildi.