İç hat seferi yapan bir Mısır uçağı kaçırılarak Güney Kıbrıs'ın Larnaka Havaalanı'na indirildi. 81 yolcudan, 4 yabancı ve mürettebat dışındakileri serbest bırakan hava korsanı G�
Adli Tıp Uzmanı ve çocuk hakları savunucusu Prof. Oğuz Polat'a göre, çocuğa yönelik cinsel taciz sorununda herkesin yapması gerekenler var. Çocukları sevme biçimimizi değiştirmekten, me
İslam dünyasının son tökezleme döneminde ortaya çıkan problemleri derinden mütalaa ederek özgün fikirler ortaya koyan, yeni eserler kaleme alarak çözüm önerilerisunan önemli müslüman
İsrail hükümetinin, Filistinlilere yönelik baskısı ailelere cenazelerini teslim etmemesiyle sürüyor... İsrail'in uluslararası güçleri ve vicdanları hiçe sayarak Filistinlilere yöneli
31 Mart’ta başlayacak Nükleer Güvenlik Zirvesi öncesinde Washington’da temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Amerikalı mevkidaşı John Kerry ile biraraya geldi.
ABD Başkanı Obama’nın bu hafta Washington’da, dünya liderleriyle IŞİD konusunu görüşeceği belirtildi...
Fransız parlamenter Julien Rochedy, Esed ile çektiği selfieyi sosyal medyada paylaştı...
Muhammed Mursi'nin oğlu Usame Mursi, 'Babam bin gündür Mısır hapishanesinde tutuluyor' dedi...
Çeçenistan’ın eski cumhurbaşkanı ve halk lideri Cevher Dudayev’in 1995 senesinde ‘’Rusya’nın gerçek yüzü ve işgalleri’’ içerikli verdiği bir röportaj, yıllar sonra Ukrayna ve Kafk
Kremlin Sözcüsü, 'sipariş' üzerine Rusya Devlet Başkanı Putin'in ailesi, iş adamları ve çocukluk arkadaşları ile ilgili karalama kampanyası başlatılacağını söyledi.
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 'Devletimizle karşı karşıya bırakmak isteyenler başka kapıya. Düşün yakamızdan' dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Suriye ordusunun Palmira'yı yeniden ele geçirmesi ve Esed'in geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
Küba Devrimi’nin lideri Fidel Castro, 88 yıl sonra Küba’yı ziyaret eden ilk ABD Başkanı olan Obama ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye 1 Nisan'dan itibaren 4.5G teknolojisiyle cepten internete girmeye başlayacak. Operatörler de tüm hazırlıklarını tamamladı.
Sokağa çıkma yasağının ve operasyonun sürdüğü Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, toplamda 83 PKK'lı etkisiz hale getirilirken, 91 adet el yapımı patlayıcı imha edildi.