Taşkent'deki camilere hoparlörleri kullanmasına izin verildi
Milli Eğitim Bakanlığı, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, FETÖ ile iltisakı veya aidiyeti tespit edilen toplam 2 bin 274 kurumun kapatıldığını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, FETÖ'yle mücadele konusuna vurgu yaparak, "Yargı ile birlikte hukukun kuralları neyi gerektiriyorsa bunu sonuna kada
Kendisini tutuklamaya gelen askerlerle çıkan çatışmada öldürüldüğü söylenen Prens Abdülaziz bin Fahd'la ilgili çarpıcı gerçekler akıllarda soru işaretleri bıraktı.
Sarıyer Kemerburgaz'da inşaatta göçük yaşandı. Ambulans ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi...
Türk Kızılayı, yapılan oylamayla Uluslararası Kızılay-Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) Avrupa Kıta Başkanı seçildi
Suudi Arabistan Başsavcısı, onlarca ismin gözaltına alındığı operasyonlar için 'sadece bir başlangıç' dedi.
Son çeyrek asırdır Müslüman ve gayrimüslim bilim adamları İslam ümmetinin gerilemesinin nedenlerini araştırmaktadırlar. Bu bilim adamları farklı görüş açılarına, farklı siyasi ve
Kanaatim o ki, şeytani odaklar, bu İslâm karşıtı psikolojik harp kampanyalarıiçin ciddi paralar harcıyorlar, uzmanlar istihdam ediyorlar; tüm hazırlıklarını tamamladıktan sonra da tek m
Diyanet İşleri Başkanlığı, sığınmacılara yönelik din hizmeti sunmak için 100 Suriyeli alımı yapacak.
FETÖ elebaşı Gülen, darbeci Sisi’nin yayın organı Al-Ahram Al-Arabi Dergisi’ne konuştu. Gülen, sözde adalet yürüyüş için “Yetersiz kaldı, arkası gelmedi" dedi.
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan 11 kişi, yanlarındaki 9
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifasını açıklaması sonrasında AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gösterildi.
ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan'da çok sayıda prens, bakan ve üst düzey devlet yetkilisini kapsayan gözaltı dalgasına ilişkin ilk kez konuştu.
Dışişleri Bakanlığından, Türkiye siyasi birliği, istikrarı, refahı ve güvenliğinin devamı için Lübnan’ın ve Lübnan halkının yanında olmayı sürdüreceği bildirildi.