Cumhurbaşkanı Erdoğan ve iddialarda adı geçen yakınları, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 1 milyon 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
44 kişilik mürettebatıyla Patagonya açıklarında batan ARA San Juan isimli denizaltı için yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.
Neden motor yapmak zor? Gelin biraz da Çin Hava Kuvvetlerinin yeni nesil nakliye uçağı Y20 ve motorları hakkında konuşalım. AMD C-17, Avrupa A-400M gibi rakiplerine karşı geliştirilen ciddi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Pentagon’a yanıt verdi. Kalın, "Ulusal güvenliğimize neyin tehdit olduğun başkaları değil Türkiye'ni kendisi karar verir "dedi.
Gürcistan'dan yapılan açıklamaya göre, 28 Haziran 2016'da 46 kişinin yaşamını yitirdiği Atatürk Havalimanı saldırısını planlayan Ahmet Çatayev'in 22 Kasım'daki operasyonda öldürül
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İşçi ve işverenden fedakarlık bekliyoruz" dedi.
Kral 6. Muhammed, Mevlit Kandili vesilesiyle 724 kişi hakkında af kararı çıkardı
Gelecek ay çalışmaya başlaması beklenen JEP, tarafların imzaladığı barış anlaşmasına göre, af yasasından yararlanamamış FARC militanları, ordu mensupları ve paramiliter güçleri ya
İran İslam Cumhuriyeti Donanması (IRIN) Khalij Fars (Fars Körfezi) adı verilecek ve Batı Asya’nın en büyük savaş gemisini üreteceklerini açıkladı.
MİT TIR'ları görüntülerini eski Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a verdiği iddia edilen tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2.
Yemen'den Suudi Arabistan topraklarına fırlatılan balistik füzenin hava savunma sistemi tarafından imha edildiği belirtildi.
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un soruşturma kapsamında ek ifadesi alındı.
Son dönemde bazı Arap liderlerin Washington’a sıklaşan ziyaretleri “Kudüs pazarlığı” diye yorumlanıyor. Son olarak Ürdün Kralı Abdullah ile Bahreyn Veliaht Prensi el Halifa birer gün a
Şanlıurfa’da terör örgütü PKK/PYD ile DEAŞ üyelerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 kişi tutuklandı.
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'le telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynakları görüşmede ikili ilişkiler, Suriye ve mülteci sorunlarının ele alınd�