Suriye'deki çatışmaların sonlandırılması için yapılan görüşmelerin devamı bugün New York'ta yapılacak. Uygulanabilir bir formülün halen bulunamadığı görüşmeler öncesinde, ABD'd
IŞİD, 34 ülkeden oluşan 'terörle mücadele koalisyonu" kurduğunu ilan eden Suudi Arabistan yönetimine savaş ilan ettiğini duyurdu
ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bazılarının Ak Parti aleyhinde konuşma yapmasını beklediğini ifade etti.
Silopi ve Cizre’den hizmet içi eğitim için ayrılan öğretmenlerin çoğu bu eğitime katılamadı. Onlara göre eğitim zaten formaliteydi. Üç günlük eğitim bitti ama öğretmenlerin geri d
Avrupa Konseyi, Türkiye'ye göçmen krizinde oynayacağı rol için verilecek olan 3 milyar euro'nun bir milyarını, Avrupa Birliği bütçesinden karşılama kararı aldı.
Bayırbucak Haber Ajansı Genel Koordinatörü Molla, "Putin, Bayırbucak'ta Türkmenlerin olduğunu bilmediğini söylüyor. Bu, Suriye'de DAİŞ'i vuruyoruz kadar büyük bir yalan" dedi.
Yemen'den Suudi Arabistan'a 2 balistik füzenin fırlatıldığı bildirildi.
Esed, Suriyeli muhaliflerin Türkiye sınırı ve Halep arasındaki stratejik koridorunu kapatmak için yeni bir cephe açarak çift yönlü saldırı hazırlığı yapıyor.
Yemen Halk Direniş Güçleri'nin (HDG) Yemen'in kuzeyindeki Cevf vilayeti'nin merkezi Hazm şehrini Husilerden geri aldığı bildirildi.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlarda bugün PKK'lıların roketatarlı
Terör örgütü DAEŞ Başika'daki Türk Birliği'ne bir kez daha saldırdı.
Litvanya Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite, "Rusya'ya yaptırımların uzatılmasına ihtiyaç var" dedi.
Türk yetkili İsrail ile görüşmelerde Gazze ablukasına dair ilerleme kaydettik. dedi.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Irak'ın Felluce kentine düzenlediği hava saldırısında en az 30 Irak askeri öldü.
Paris'teki 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırıları sonrası ilan edilen olağanüstü hal kapsamında Müslümanlara düzenlenen operasyonlar yargıya taşınıyor.