Vahyin diriltici mesajını çok iyi kavramış olan Âkif, son derece vâzıh ve beliğ ifadelerle Kur’an âyetlerinin manalarını şiir, nesir ve hitabe formunda ümmetin dikkatine sunmuştur.
Yunanistan'da çiftçilerin sınırdaki eylemlerini sonlandırması üzerine İpsala'da geçişler normale döndü
İngiltere'de yapılan Suriye Donörler Konferansı'nda, Suriye'deki krizle alakalı, 2016 yılı için 5,6 milyar dolar, 2017-2020 dönemi içinse 5,1 milyar dolar yardım sağlanmasına karar verild
AB Ermenistan Temsilcisi Petr Svitalski, Ermenistan’da göç ve AB ile vize rejimi kolaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, AB’nin Ermenistan’a göç akının karşısını almak için yard
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Buca'daki yerleşkesine 4 el yapımı patlayıcı atıldı. Patlamanın etkisiyle bir binada hasar oluşurken 2 şüpheli gözaltına alındı.
Meteoroloji uzmanları sıcaklığın hissedilir derecede azalacağını ve yurt genelinde kar yağışı beklendiğini açıkladı.
10 yıl önce İslâm’ı benimseyip iman ettiğini anlatan Romanyalı Abdullah Daniel Cıniparu, yaşadığı köye küçük bir cami yaptırdı. “Cami bir toplumun kalbidir” diyen Cıniparu, şimd
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Birilerinin, cenazeleri ve yaralıları, terörist faaliyetlerin lojistik desteği haline getirmesine müsaade etmeyiz” dedi.
AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu, "Kürtlerin dostu dağlar değil, aynı coğrafyada birlikte yaşadıkları halklardır" dedi.
Hasan Bülent Kahraman, Londra'da Davutoğlu'nun gazetecilerle gündemle ilgili yaptığı sohbeti anlattı...
Fas'ta, dünyanın en büyük yenilenebilir enerji projesi olan, Nur Enerji Projesi’nin ilk ayağı "Nur 1" adlı güneş enerjisi santrali, Fas Kralı 6. Muhammed el sadis bin el Hasan'ın katıldı
TSK Güneydoğu'daki sokak çatışmalarında eksiklik duyduğu yeni teçhizat ve silah sistemlerini belirledi.
Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in talimatıyla, İstanbul'daki tüm selatin ve merkez camilerde, perşembe akşamı cumayı müjdeleyen sela ver
Rusya'nın 'Türkiye'nin Suriye topraklarına yoğun bir askeri müdahale hazırlığında olduğu' yönündeki iddialarına jet yanıt geldi.
Suudi Arabistan, terör örgütü IŞİD’e karşı uluslararası koalisyona, kara kuvvetleriyle katılmaya hazır olduğunu açıkladı.